Mit tegyünk a digitális iskolatáskába? - A Huawei összeállította, mik segíthetnek a tanulásban (x)
Ma már a digitális eszközök is óriási segítséget nyújtanak a tanulásban.

WatchFit2 2100x1400
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyár vége mindig arról szólt, hogy a családok felkészültek az új tanévre, ma azonban már nemcsak könyveket, füzeteket, színes ceruzákat érdemes beszerezni: a Huawei összegyűjtött néhány hasznos digitális segédet az igazán hatékony tanuláshoz!

A modern, digitális eszközök már ugyanolyan részei az iskolatáskának, mint a füzet, a toll vagy a radír: a Huawei ezekből is olyanokat kínál, amelyek a tanulás minden fázisában elengedhetetlen segítséget jelentenek, ráadásul az iskolai órákon kívül is hatékonyan szolgálják a diákok minden igényét.

Okos társ a suliban

Már akár az alapfokú tanulmányok során, de középiskolában biztosan jól jöhet egy okos segéd, amely megkönnyíti az egymás közötti kapcsolattartást, az oktatáshoz kapcsolódó szoftver különböző moduljait is elérhetik rajta a tanulók, vagy a tananyag kapcsán elérhető érdekességek is gyorsan kereshetők.

1 MatebookD16 840x560

Ebben hasznos társaink lehetnek például a HUAWEI nova széria tagjai, így a nova 8i, amely gyors, sokfunkciós és a tanulástól a szórakozásig mindenben hasznos társ, ráadásul a HUAWEI 66 Wattos Super Charge töltéssel akár a reggeli készülődés során egy napra elegendő töltöttséget érhetünk el.

Ha valaki inkább prémium szintre vágyik, a HUAWEI P50 Pocket kamerarendszere, megnyerő külsője és teljesítménye, valamint a fent említett Super Charge töltés a felsőoktatásban és azon kívül is elválaszthatatlan társsá teszik a készüléket.

Ha egy kicsit nagyobb kijelzőre van szükség az információk megjelenítéséhez, vagy épp valamilyen kreatív feladat elvégzéséhez, viszont még mindig fontos a hordozható és kompakt kivitel, jó szolgálatot tehet egy tablet, amely szemkímélő üzemmódal segíti akár a hosszabb munkát is.

2 Matepad2022 840x560

A HUAWEI táblagépei közül jó választás lehet a MatePad T10 és T10s modellek valamelyike, míg a MatePad 2022 a kiegészítő billentyűzettel megkönnyíti az írásbeli feladatokat is.

Az is segíthet a választásban, hogy általános iskolában egyszerűbb, játékos feladatokhoz vagy a leckeírás utáni szórakozáshoz keresünk eszközt, vagy olyanra vágyunk, amely akár egy felsőoktatási projektben is hasznos segédeszköz lehet a tartalommegosztáshoz, grafikonok és gyors bemutatók készítéséhez.

Notebookok a bonyolultabb prezentálástól a szórakozásig

Minél feljebb haladunk az oktatás létráján, annál komolyabb eszközöket érdemes bevetni a siker érdekében: már a középiskolában jól jöhet egy olyan laptop, amelyen akár otthon is gyakorolhatjuk az iskolában tanult informatikai ismereteket, aztán továbblépve akár olyan főiskolai, egyetemi feladatokat is elvégezhetünk, mint a videóvágás, a komoly matematikai számítások vagy épp valamilyen tudományos modellezés.

1 MatebookD16 840x560

A HUAWEI MateBook 14, D15 és D16 modelljei úgy kínálnak erős hardveres alapokat, hogy közben vékony, könnyű kialakításukkal bárhová magunkkal vihetjük őket.

Az újonnan megjelent MateBook D16 ezt az elvet tökéletesíti, hiszen a 16 hüvelykes kijelzőjét 15,6 hüvelykes készülékházba építi, ezzel a hordozhatóság és a nagyméretű kijelző egyszerre áll rendelkezésre.

A hosszú tanórák és a házi feladatok végeztével pedig filmnézéshez, zenehallgatáshoz, játékhoz is tökéletes társunk, így szolgálva a pihenést a következő nap előtt.

Ügyelnek arra is, hogy fittek maradhassunk

Ne felejtsük el az olyan apró segédeket sem, mint az okosórák: ha valaki iskolai padokban és az otthoni tanulósarokban ülve tölti a nap nagy részét, ezek a praktikus eszközök nagyszerű társak lehetnek az esti mozgás során, védik az egészséget, és még akár az alvás minőségét is feltérképezik.

Stílus, megjelenés és funkciók terén is megannyi modell közül lehet választani: a HUAWEI WATCH GT 2 Pro, a menő, sportos GT Runner vagy a diszkrét WATCH FIT 2 a nap 24 órájában segítő és figyelő társ lehet a csuklókon.

Fontos előny ráadásul, hogy a Huawei ökoszisztémájának köszönhetően a különböző eszközök szorosan együttműködnek, így még egyszerűbbé, gyorsabbá teszik az egymás közötti adatcserét. Ideje tehát okosan felkészülni, mert hamarosan becsöngetnek!

Képek forrása: Huawei

Ezt is szeretjük