Horváth Gréta smink nélkül: ekkora a különbség, ha nincs profin kifestve
Horváth Gréta sminkesként mindig tökéletes külsőt varázsol magának, de vállalja a természetes arcát is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta néha ugyan megmutatja magát smink nélkül az Instagramon, képeinek többségén inkább kifestve láthatjuk. A 31 éves sztáranyuka igazi szépségápolás-guru, sminkes- és kozmetikusvégzettsége van, de manikűrözésben is profi.

Hivatásából adódóan természetesen pontosan tudja, hogyan kell árnyalni, kontúrozni és tökéletes tusvonalat húzni. Kamatoztatja is a tudását, minden alkalommal hibátlan a megjelenése.

Horváth Gréta smink nélkül

Mindent imád, ami a szépítkezésről szól, például hatalmas rajongója Lilu Liluland című műsorának. Minden egyes részt látott, épp ezért repesett az örömtől, amikor meghívást kapott rá. Mint minden vendégnek, neki is az volt a feladata, hogy bemutassa, hogyan készül el nappali sminkje, így a beszélgetést teljesen festetlenül kezdte.

horváth-gréti-smink
Fotó: YouTube/Liluland

Nem csak saját magának készít gyönyörű sminkeket, esküvőkre is szokott járni, bár a mostani időbeosztásába nem gyakran fér bele egy egész napos, vidéki lagzi. Fontos számára, hogy a megszerzett tudását továbbadja, workshopokat tart, amelyek során azt tanítja meg a vendégeinek, hogyan tudnak a lehető legegyszerűbben olyan sminket csinálni maguknak, amelyben magabiztosak lesznek.

- Annyira jó a hangulat, és bárki jelentkezhet. Volt nálam politikus, helyszínelő, olyan hölgy, aki a Down-kórt teszteli vérből, rákkutató. Csodálatos nőket ismertem meg - ecsetelte a Makeup/Down vendégeként.

Horváth Gréta 11 évvel ezelőtt az Éjjel-nappal Budapestnek köszönhetően robbant be a köztudatba. A nagymamája látta meg, hogy szereplőket keresnek egy készülő realityhez, és mivel tudta, hogy unokája kislány kora óta a televízióba vágyott, rögtön felhívta, hogy ezt a lehetőséget meg kellene ragadnia.

Több mint nyolc éve, hogy kiszállt, a mai napig úgy mennek oda hozzá az utcán az emberek, hogy a sorozatból ismerik. Egy teljesen más irányba terelődött az élete, 210 ezres követőtáborával influenszernek számít, legtöbb idejét a lakásdekorálásnak szenteli, ilyen témájú műsorokban szerepel.

Sarka Kata smink nélkül

Sarka Kata azon hírességek közé tartozik, aki mindig kifogástalan külsővel jelenik meg a nagyközönség előtt. Az Instagram-oldalán is olyan szelfiken és fotókon látható, amiken ki van festve, smink nélküli képet csak nagyon ritkán tesz közzé. 

Ezt is szeretjük