Horváth Gréta otthona magazinba illik: ide bármikor beköltöznénk!
Horváth Gréta a 2022-es év elején teljesen új fejezetet kezdett az életében, ennek megfelelően az otthonát is átalakította.

horváth-gréti-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Gréta háza kívül-belül igazi álomotthon. A Dunakeszin található ingatlan egy mesebeli kastélyra emlékeztet: hófehér korláttal szegélyezett lépcső vezet a bejárati ajtóhoz, amely egy régi korokat idéző, görög stílusú oszlopban végződik. A tornyos építészeti megoldás pedig egyenesen a Disney-hercegnők világába repít.

A belső tereket a nőiesség, romantika és a divat jellemzi. A szobák színkavalkádban pompáznak: megjelenik a rózsaszín, a mályva, a szürke és a bézs árnyalatai is, de a sztáranyuka az utolsó dekorációs elemet is olyan ízlésesen választotta ki, hogy minden tökéletesen passzol egymáshoz.

Horváth Gréta háza

Horváth Grétára nem jellemző, hogy a környezete évekig ugyanolyan maradjon, imádja folyamatosan változtatni az otthonát. Legutóbb a 2022-es év elején kezdett óriási átalakításba, miután elvált, és új fejezetet nyitott az életében. Nem kéri szakember segítségét, mind a lakberendezést, mind az új külső kivitelezését saját kezűleg oldja meg.

- A falat is én magam gletteltem, festettem. Minden férfimunkát megcsinálok, nekem ezzel nincs bajom, számomra kikapcsolódás - árulta el a Story magazinnak 2022 márciusában.

Az Instagram-oldalán előszeretettel mutatja meg otthona belső tereit, hiszen a lakberendezés, barkácsolás és dekorálás a legnagyobb szenvedélyei közé tartoznak.  Képes összeállításunkban te is betekintést nyerhetsz Horváth Gréta magazinba illő házába.

Ezt is szeretjük