Horváth Éva szexi fotóval vágott vissza: elege lett a külseje miatt őt bántókból

Horváth Évánál végleg betelt a pohár, így reagált a sértő kommentekre a közösségi oldalán.

horvath-eva-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Horváth Évától már megszokhatták a rajongók, hogy szexi és lélegzetelállító tartalmakkal rukkol elő az Instagram-oldalán.

Mindezek ellenére az elmúlt időszakban rengeteg bántást kapott azzal kapcsolatban, hogy mekkora a lába. Egyes képein ugyanis túl nagynak tűnik a modell arányaihoz képest.

Horváth Éva lábmérete

A 44 éves sztár már nem tudta tovább eltűrni a bántó megjegyzéseket és kérdéseket, így egy nagyon dögös fényképpel vágott vissza az őt bántó embereknek. Falatnyi, égszínkék bikiniben pózol a kamerának.

"Annyira unom már, hogy naponta húszan kérdezitek, hányas a lábam. Itt a végső válasz és utána soha többé nem válaszolok erre a kérdésre. 38 volt, 2 gyerkőc után lett 39- es! Vékony a bokám, a lábfejem, vékonyak a csontjaim ezért láthatjátok nagyobbnak! És tudjátok a lencse! (na ennek az oktatásába most nem megyek bele, mert még 4 óra múlva is írnám a posztot) De nem 42-es es nem is 40– es, a 39 sokszor nagy rám, mert csak szélesedett. Valójában tramplibb lettem :) 15 kiló az 15 kiló pár hónap leforgása alatt. Köszönöm az extra bikinit Király Beáta, amivel egy nagylábú partyba igyekeztünk!” - írta a posztjához, amely rövid idő alatt igen sok dicséretet és támogató szót kapott.

Több rajongó megjegyezte, hogy nem szabadna foglalkoznia a sértő kommentekkel, hiszen úgy gyönyörű, ahogy van.

„Nem a lábméreted vagy a kosárméret tesz azzá, amilyen nő vagy, hanem ahogy a saját nőiességed közvetíted mások felé. Van akinek zsigerből, teljesen természetesen sikerül, de van, aki keményen meg kell dolgozzon érte. Te szerencsés vagy, mi meg köszönjük, hogy nap mint nap láthatjuk a nőiességed!”

„Nem is értem, hogy valakit miért is foglalkoztat egy lábméret? Valakinél igen komoly problémák lehetnek, ha ezt a képet nézve a láb méret jut eszébe. Gyönyörű vagy!” - dicsérte egy kommentelő.  

Nézd meg, milyen szexi Dundika élénkzöld bikiniben!

Majkáék négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-kép: Facebook/Horváth Éva

Ezt is szeretjük