Könyvelő a végzettsége - Az egyik legdögösebb műsorvezető lett belőle
Horváth Éva B-terv gyanánt végzett könyvelőként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Horváth Évát akkor ismerte meg az ország, amikor 1998-ban indult a Miss World Hungary versenyen, amelyet meg is nyert. Ezután beindult a modellkarrierje, olyan magazinokban szerepelt, mint például a CKM vagy a Playboy. A tévéképernyő rendszeres szereplője lett, a Kenó és a Skandináv Lottó sorsolását is ő vezényelte, illetve a Szerencsekerék betűforgatójaként is láthattuk, ekkor volt húszéves, majd 2007-ben a Cool TV-n futó Cool Live-ban tűnt fel műsorvezetőként. Az RTL Klub Reggelijében is láthattuk őt műsorvezetőként, majd a VIASAT3 több műsorának, így például az Éden Hotelnek és A címlaplánynak is ő volt a műsorvezetője. 2018 ősze óta ő a TV2-n futó Babavilág háziasszonya. A 40 éves sztár szép karriert futott be az évek alatt, ám csak kevesen tudják róla, hogy mi az eredeti foglalkozása.

A YouTube-on futó Tatár Csilla (34) című websorozatban vallott arról Horváth Éva, hogy ő igazából a közgazdaság irányába orientálódott.

- Én közgazdásznak készültem, illetve az is vagyok, meg mérlegképes könyvelő is - magyarázta Tatár Csillának, majd pedig azzal is viccelődött, ha szeretné, szívesen megcsinálja az adóbevallását.

horváth-éva
Fotó: YouTube/Tatár Csilla

A dögös műsorvezető elmondta, mindenképpen szeretett volna egy B-tervet, ezért végezte el az egyetemet a modellkarrierje mellett.

- Nyilván nem tudtam, hogy miben leszek jobb, kellett egy B-terv, egy kézzel fogható, materiális diploma, amivel igenis be tudok ülni egy bankba például. Viszont az életem másik része, a média, a televíziózás az sokkal jobban tetszett, de úgy voltam vele, hogy lehet, nem vagyok elég érdekes a közönség számára, és ezért párhuzamosan futott ez a két terület.

Hozzátette, amikor a Cool Live műsorban, utána pedig a Reggeliben dolgozott, akkor döntötte el, hogy végleg a média világát és a műsorvezetést választja. Viszont amikor még az egyetemen tanult, előfordult, hogy felajánlottak neki egy szereplési lehetőséget az egyik műsorban, de ő ezt visszautasította, mert éppen vizsgaidőszaka volt, és az iskola fontosabb volt a számára.

Ezt is szeretjük