Bevállalja! Két gyerek után is bátran bújik miniruhába a magyar sztár
Horgas Eszter fuvolaművész két kislány mellett is bámulatosan néz ki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak nők, akiken mintha nem fogna az idő, és üde húszas éveik elmúltával is sikerül megőrizniük szépségüket és fiatalos lendületüket.

Nem is kell messzire mennünk, ha ilyen példákat keresünk, hiszen a hazai sztárvilágban is találni dögös negyveneseket, ötveneseket.

Remek formában

Nem vitás, hogy közéjük tartozik az 1965-os születésű fuvolaművész, Horgas Eszter is, aki 40-en túl is remek formában van.

Úgy tűnik, ezt a Glamour olvasói is így gondolják, ugyanis Janicsák Veca, Erdőhegyi Brigitta és a modell Gigi mellett ő is a jelöltek között tudhatta magát a 2011 márciusában megrendezett díjátadó gálán.

És bár a díjat végül nem ő, hanem az X-Faktor felfedezettje vihette haza, dögös megjelenésével vonzotta a fotósok figyelmét.

Horgas Eszter idén tölti a 46-ot, ám fiatalos lendületének köszönhetően akár tíz évet is letagadhatna korából.

Jól áll neki a mini

Az exkluzív gálán egy meglehetősen vagány összeállításban jelent meg: csipkével díszített krémszínű ruhát viselt, melyhez sötét, állatmintás harisnyát választott.

A vékony pántos kisestélyi nemcsak szexi dekoltázsát, de formás lábait is látni engedte.

A fuvolavirtuóznak egyébként két lánya is van, a 20 éves Anna és a 13 éves Lili, de karcsú alakját a szülések után is sikerült megőriznie.

Ezt is szeretjük