A Hooligans énekese a nők kedvence volt: Csipa ennyit változott 50 éves korára
Csipa, azaz Ördög Tibor kemény, rocker külsővel hódított.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha azt kérnék tőlünk, soroljuk fel a hazai zenei piac legnépszerűbb rockbandáit, a Hooligans hamar eszünkbe jutna.

A formációt 1996-ban ismerte meg a közönség, szókimondó szövegű dalaikkal és agyontetovált külsejükkel hamar felhívták magukra a figyelmet.

Így fest Csipa a Hooligansből 50 évesen

Az évek során népes rajongótáborra tettek szert. Szerzeményeik rendre a slágerlisták élén landoltak, a mai napig egy ország fújja kívülről a Királylány vagy a Játszom dalszövegét. A csapat tagjait is szívébe zárta a közönség, frontemberük, Ördög Tibor pedig a nők kedvence lett.

A Csipa becenéven elhíresült énekes nagyon fiatalon kezdett foglalkozni a szakmával, mindössze 14 éves volt, amikor először összeállt az együttes két tagjával, Kiss Endivel és Tóth Tiborral. Először Ramses néven futottak, majd a Dance-re váltottak, végül Móritz Norberttel kiegészülve született meg a Hooligans.

hooligans-2
Fotó: Discogs.com

Nem csoda, hogy bomlottak utána a csajok, rosszfiús külsejével sokak számára ő testesítette meg a férfiideált. 50 évesen is sármos: bár fekete haja őszbe fordult, és öltözködése is visszafogottabb lett, még mindig jellemző rá az a csibészes kisugárzás, amelynek annak idején kevesek tudtak ellenállni.

csipa
Fotó: Music.hu, Instagram/Hooligans

Ugyan Casanova hírében áll, az igaz szerelem még nem talált rá. Állítása szerint leginkább a zenélés tölti ki a mindennapjait, így nem is nagyon foglalkoztatja a családalapítás gondolata.

- Nem is tudom, vágyom-e rá, mivel még egy olyan kapcsolatban sem voltam, ahol ez szóba került (...) Egy-két éve csak a zenekar létezik, és nem is akarok ilyen dolgokkal foglalkozni, hogy kapcsolat, gyerek vagy akármi - mesélt erről a témáról 2019 telén a Nyugi! Köztünk marad című műsorban.

Kiss Endi lányai

A Hooligans dobosa, Kiss Endi három lány büszke édesapja. Legidősebb lánya, Bogi előző kapcsolatából született, 2006-ban. 15 évig volt együtt két kisebbik lánya, Kiara és Larissza édesanyjával.

Ezt is szeretjük