Ő Homonnay Zsolt új párja - Nem titkolja szerelmét Anitával

Homonnay Zsolt megdolgozott az új, boldog párkapcsolatáért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Homonnay Zsolt mára már boldog, kiegyensúlyozott életet él, de nem volt ez mindig így. Polyák Lilla színésznővel 2015 decemberében jelentették be, hogy húsz együtt töltött év és 15 esztendő házasság után válnak. Mára a színésznő is megtalálta az új szerelmet kollégája, Gömöri Máté András oldalán, és az egykori házastársak jó kapcsolatot ápolnak egymással, Homonnay viszonya a két fiával is remek, úgy érzi, a karrierjében és a magánéletében is kiteljesedett. 

Új párjával, Anitával boldogan mosolygott a kamerákba Karafiáth Orsolya és Bella Máté horror víg musicaljének, a Macskadémonnak a március közepi bemutatóját követő fogadáson. A 47 éves színész nem titkolja, volt idő, amikor ő is küzdött a démonjaival, de végül a meditáció segítségével legyőzte őket, mesélte a FEM3 Caféban

- Az ember mindig a környezetében keresi a hibát, és a legtöbbször másokra vetíti. Én is így tettem. Ez csomó feszültséget okozott. Odáig jutottam, hogy, bár fáradt voltam, nem tudtam aludni, a vegetatív idegrendszerem beborult. Pörögtek a gondolataim, mit hogyan kellett volna másképp csinálnom - kezdte a mesélést a műsorban.  

- Nem fogadtam el például, hogy bizonyos szakmai helyzetekben mást választanak, nem értettem, miért nem engem. Vagy be kell ugrani egy darabba, négy nap alatt betanulom a szöveget, hatalmas siker, és arra várok, hogy legközelebb könnyebben megtalálnak egy szereppel, de nem így történik. 

homonnay-zsolt
Fotó: FEM3 Café

A meditáció segítségével úgy érzi, megtisztult, sokkal elfogadóbb, kiegyensúlyozottabb, kedvesebb lett, és már nem akar másokat okolni, mert felteszi a kérdést, hogy mit tett ő, hogy így alakult.  

- Most boldog és harmonikus kapcsolatban élek, a párom, Anita mindenben mellettem áll. Mára megtanultam, hogy egy párkapcsolatban nem mutogathatunk mindig a másikra, hogy minden az ő hibája. Korábban én is nagyon ritkán kérdeztem meg magamtól, miért nem tettem az ellen, hogy egy rossz helyzet kialakuljon. Azt érzem, van esélyem, hogy ezt most jól csináljam - ezt már a Best magazinnak mesélte a Macskadémon bemutatója után. 

Ő Till Attila gyönyörű felesége - Krisztináért már 21 éve bolondul

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük