Hódi Pamela ezért fél második gyereket vállalni
Hódi Pamela elárulta, kislánya miért nem kap még kistestvért.

hodi-pamela-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Hódi Pamela a kislányával volt várandós, szerinte egészségtelenül sokat, 20 kilót hízott, amiből Nati csak három kilót nyomott, és ugyan nagyon sok volt a magzatvize, a terhesség alatti túlsúly szerinte így is túl sok volt. Ráadásul ő soha sem volt elégedett az alakjával, ezért ha a tetemes súlygyarapodásra gondol, visszaretten attól, hogy a közeljövőben még egy gyermekkel megajándékozza Berki Krisztiánt. 

- Nálam központi kérdés a hízás, és amikor arra gondolok, hogy vállalok-e még egy gyereket, az ugrik be, hogy én nem akarok 20 kilót hízni. Ez az első visszatartó erők között van. Emellett arra gondolok, hogy olyan jó és egyszerű most Natival! Egy gyerkőcöt még bármelyik barátnőmnek odaadok, imádja az összeset, a barátnőim párjait is, anyukámékkal is teljesen jól elvan. Egy pici babát mindig viszel magaddal. Hova teszem? Kire hagyom? - ezen szoktam gondolkodni. Erre még nem vagyok kész, de 30 évesen lehet, hogy igen. 29 leszek októberben, még van egy másfél évem - árulta el a Mokkában.

hodi-pamela
Fotó: TV2/Mokka

- Addig Krisztiánnal is olyan ponthoz érkezünk, hogy azt tudom mondani, jöhet még egy gyerkőc. Le is telepszünk addigra. Én nem szeretnék terhesen költözködni, se annyit dolgozni, mint amikor Natkóval voltam terhes. Akkor nem szeretnék kapkodni, arra szeretnék összpontosítani, hogy leesett a gyerkőc köldökcsontja, és akár elteszem emlékbe. Amikor Nati nagyon pici volt, én azt nem tudtam annyira élvezni, annyira sok mindent csináltunk Krisztiánnal. Állandóan kapkodni kellett, nem volt egy nyugodt pillanatom, amikor nézegethettem volna a kis ujjait vagy a testét - osztotta meg a nézőkkel.

Ezt is szeretjük