Hódi Pamela kitálalt - Berki januárban még gyereket akart tőle
Hódi Pamela egyre inkább kiteregeti a szennyest Berkivel való kapcsolatáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tovább folytatódik a viszálykodás Berki Krisztián és Hódi Pamela között. Az utóbbi most azon dühödött fel, hogy Berki Krisztián és Ambrus Attila Rosszfiúk Ázsiában című könyvében a kislánya édesapja kvázi megfenyegette, hogy elásatja. 

"Mikor hazajöttem Ázsiából, és közöltem Pamelával, hogy vége, kértem tőle, hogy próbáljuk az egész szakítást diplomatikusan intézni. Hozzátettem azt is, hogy lett egy új barátom, akivel, ha nem megy zökkenőmentesen a dolog, megmutatjuk neki, hova lesz elásva" - szúrta ki a Bors a részletet.  

Berki Krisztián a TWN. hu-nak azt nyilatkozta, csak viccnek szánta a könyvben található mondatot. 

- Nem kívánok komolyan foglalkozni ezekkel az alaptalan vádaskodásokkal, egy szarkasztikus, humoros megjegyzés volt ez anno a részemről, aminek természetesen semmilyen komoly súlya nem volt. Ezzel az erővel jelentsünk fel minden olyan szülőt, aki, ha a gyereke rossz fát tett a tűzre, odaszólt, hogy legközelebb agyoncsaplak. Az is életveszélyes fenyegetés? Hát persze, hogy nem.

hodi-pamela
Fotó: FEM3 Café

Hódi Pamela azonban nem volt humoros kedvében, és a Facebook-oldalán kiteregette a szennyest Berkivel való kapcsolatáról. Leírta, miért hagyta el Berkit, és azt is elárulta, hogy, bár szeptemberben bejelentették szakításukat, idén januárban a férfi még azzal ostromolta Pamelát, hogy szeretné, ha fiút szülne neki. Azzal kezdi posztját, hogy öt évig hazugságban élt, amiről tudja, magának köszönheti, de az újabb hazugságokat már bírja hallgatni, ezért teszi közzé a posztját. 

"Elhagytam, mert nem tudtam rá férfiként nézni, elhagytam, mert minden mozdulata és szava hazugság volt, elhagytam, mert a tisztelet es becsület fogalma nem létezik számára, lehet az barát, család, üzlettárs, idegen!  Azt gondolom, hogy nem tudta elfogadni, hogy hiába kért meg 2018. január 20-án is arra, hogy szüljek Neki egy kisfiút, a válaszom egyértelmű nem volt!" - olvasható a posztban. 

Hódi Pamela legutóbbi, nagy port kavart Instagram-posztjában egy másik megdöbbentő dolgot állít: azt írta, azért hagyta el Berkit, mert az viszonyt kezdett egy nővel az Ázsia Expressz forgatásán, ami a hazatérés után is folytatódott, és amíg ő az esküvőjüket szervezte, a férfi továbbra is szeretőt tartott

Ezt is szeretjük