„Hülyének nézel?” Hódi Pamelát szívatta az esti műsorban Kasza Tibi

Kasza Tibi a Szerencsekerékben folyamatosan szívatta Hódi Pamelát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi folyamatosan szívatta Hódi Pamelát a Szerencsekerék szerda esti adásában, melynek az influenszer volt a sztárvendége. 

A kétgyerekes sztárt sem kellett félteni, kiállt magáért. 

Hódi Pamela és Kasza Tibi

A műsorvezető egyik szívatása abból állt, hogy jó darabig csak annyit ismételgetett: „Eljött a pillanat…!” Majd azzal folytatta: „Pamela, hát eljött a pillanat, kezdd el!” Hódi Pamela már civil játékostársait kérdezgette, ők értik-e, mit akar Kasza Tibi, de nemet intettek. 

kasza-tibi
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Pörgessek még egyszer? Nem? Most te hülyének nézel, Tibi? - fakadt ki. 

- Pamela, eljött a pillanat - ismételgette Kasza Tibi. 

- Jó, én meg állok elébe - reagálta végül Hódi Pamela, és mint kiderült, Kasza erre a válaszra várt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Később az is kiderült, milyen pillanat jött el: egy perce volt, hogy elmutogassa a műsorvezetőnek azt a szót, ami a papírján állt. Ha Kasza kitalálja, Hódi Pamela a feladványhoz mondhat ingyen egy magánhangzót. A mosolyalbum szót húzta. Először azt mutogatta, hogy kétfelé bontja a szó elmagyarázását. 

hodi-pamela
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- 2-1, az mi, Fradi-UTE? - szívatta ismét Kasza Tibi, aki a mosoly szót hamar rávágta, de az album mutogatásánál hülyeségeket mondott be, majd fél percnél beismerte, már rég tudta, csak élvezte, hogy húzhatja a kitalálósdit.  

- Mivel ilyen sokáig tartott, nincs ingyen magánhangzó… Dehogynem, van! - feszíttette tovább a húrt, de Hódi Pamelát nem tudta kiborítani.

Less be Hódi Pamela házába!

Hódi Pamela kitárta otthonának bejáratát a nyilvánosság előtt: megmutatta, hogy Tóth Bencével és lányaival milyen gyönyörű helyen élnek.

Ezt is szeretjük