Hódi Pamela és Berki Krisztián lánya szép, magas kamasz: az idén 10 éves Nati ezt a sportot űzi

Hódi Pamela és Berki Krisztián közös lánya 2013. október 29-én született. Nati, ahogy nő, egyre sportosabb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Berki Krisztián és Hódi Pamela közös lánya, Berki Natasa Zselyke 2023 októberében tölti be a 10. életévét. Annak idején a születése napját az Édes Élet nézői együtt élhették át a szülőkkel, manapság azonban már csak nagyon ritkán láthatjuk a nyilvánosság előtt.

2017-ben a szülők végleg különváltak egymástól. Akkor még többet láthattuk Natit az édesanyja Instagram-posztjaiban.

Berki Natasa Zselyke 2023-ban

Később Berki Mazsi is sűrűn posztolt közös képeket Natival. Hódi Pamela a Hot! magazinnak vallott arról, hogy ez nagyon megviselte, és szerepet játszott abban, hogy eldöntötte, visszavesz a gyerekeiről készült fotók posztolásából.

2017-ben Nati és Hódi Pamela még együtt vendégeskedtek a Mokkában.
2017-ben Nati és Hódi Pamela még együtt vendégeskedtek a Mokkában.
Fotó: TV2/Mokka

- A Mazsival közös médiaszereplések sokszor kicsináltak a négy fal között, mert sokszor átlépték azokat a határokat, amiket egy édesanya elvisel. A nyilvánosság előtt tűrtem, hogy védjem a gyerekemet. Ő többet mutatott a lányunk magánéletéből, ezért én inkább visszavettem. Az elmúlt két-három évben még inkább úgy éreztem, hogy zárnom kell.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem csupán arról van szó, hogy nem tölt fel Natiról felvételeket az Instára, mesélni is csak ritkán szokott róla a sajtónak. Ezúttal kivételt tett: elárulta, nagyon fontos szerepet tölt be az életében a sport.

- Nati korábban járt ritmikus gimnasztikára, úszni, és most elkezdte a kézilabdát. 

Gyönyörű, magas, hosszú végtagjai vannak. 

- Fontos az izomzatának az edzés és az, hogy csapatban szocializálódjon. Jó a labdaérzéke, Bencével (Tóth Bence, Hódi Pamela férje - a szerk.) is sokat játszanak.

Ördög Nóra és Mici divatbemutatón

Ördög Nóra is részt vett a hétvégén a Budapest Central European Fashion Weeken, mégpedig nem is akárhogyan. A különlegesség most az volt, hogy lánya is elkísérte, Nánási Mici májusban kereken tízéves lesz.

Ezt is szeretjük