Fésűs Nelly férjével és lányukkal a címlapon: Elza kiköpött az édesanyja

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos a nyolcéves Elzával mosolyogtak a gyönyörű, családi címlapfotón.

fésűs-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nellyről gyönyörű címlapfotó készült: férjével és kisebbik lányával pózolt a kamerának. A felvétel nemcsak a családi idillről árulkodott, hanem arról is, Elza ahogy nő, egyre inkább hasonlít az anyukájára.

Szépséges mosoly, finom vonások - a sztárcsemete mindezt örökölte az anyukájától. A külsőségek mellett a tehetséget nézve is illik rájuk a mondás, miszerint az alma nem esett messze a fájától.

Fésűs Nelly férje és lánya a címlapon

A Meglepetés magazin interjújában a színésznő és üzletember férje, Vajtó Lajos mesélt közös gyermekükről. A család nehéz időszakon van túl, a nyár nem volt egyszerű logisztikai szempontból, hol az édesanya, hol az apuka volt távol otthonról.

Míg Fésűs Nelly A Konyhafőnök VIP játékosaként tett meg apait-anyait, hogy lenyűgözze a műsor zsűrijét, addig Vajtó Lajos a Farm VIP forgatásának idejére cserélte vidéki életre a családi fészek melegét. Utóbbi elárulta, az volt az egyik legnehezebb az egészben, hogy távol kellett lennie a kislányától.

A cikk az ajánló után folytatódik

A szülők nagyon büszkék Elzára: zenei általános iskolába jár, abszolút hallása van, zongorázik, és szinte egész nap énekel.

- Gyönyörű hangja van, olyan szép, mint az édesanyjának és a 19 éves nővérének, Csengének. Szeretném, ha a lányunkból művész lenne. Már most látszik, hogy megvan hozzá a tehetsége - árulta el a büszke édesapa.

Fésűs Nelly A Konyhafőnök VIP 7. évadában, míg Vajtó Lajos a Farm VIP 3. évadában látható a képernyőn 2022 novemberében.
Fésűs Nelly A Konyhafőnök VIP 7. évadában, míg Vajtó Lajos a Farm VIP 3. évadában látható a képernyőn 2022 novemberében.
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP, TV2/Farm VIP

Bár énekhangja és vonásai alapján egyértelműen az édesanyjára ütött, Vajtó Lajos valaki mást lát Elzában. 

- Édesanyámat látom a kislányomban. A szemében, az arcában, a gesztikulációjában és a hangjában. Amikor Elzára nézek, elolvadok.

Rába Tímea lányának munkája

Rába Tímea lányát ugyan modellként eddig is foglalkoztatták, joghallgatóként úgy döntött, egy teljesen más vonalon is kipróbálja magát, civil munkával keres pénzt iskolaidőn kívül.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP, TV2/Farm VIP

Ezt is szeretjük