Tóth Gabi kislánya kókuszgolyót készít: Marika tarolt az Instán

Tóth Gabi friss videója után azt mondják a kommentelők Marikára, hogy ő a kis Séfek séfe.

tóth-gabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A vér nem válik vízzé” - tartja a mondás. Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya jó példa minderre, Marika le sem tagadhatná, hogy egy gasztroguru az apukája.

Már többször láthattunk róla olyan fotókat és videókat a közösségi médiában, amelyeken épp a konyhában sertepertélt. Egyszer az édesapjának segített a tortakészítésben, máskor feszült figyelemmel nézte, ahogy megalkot egy fogást.

Tóth Gabi lányának sütije

Tóth Gabi követői ezúttal minden eddiginél jobban megbizonyosodhattak róla, a gyerkőcnek van érzéke a cukrászathoz. A hároméves csemete szülői segítséggel ugyan, de láthatóan rutinosan készített el egy desszertet. Az anyukája által csak Esti kókuszgolyó-készítés Marika konyhájában címre keresztelt felvétel tarolt az Instán.

Ügyesen mérte ki a hozzávalókat, gyúrta egybe a tésztát, majd formázott golyókat. Nem csoda, hogy a kommentelők el voltak ájulva tőle. Volt, aki megjegyezte, biztosan nem lesz elveszve soha a konyhában, más azt vette észre, hogy már most úgy tartja az eszközöket, mint egy profi.

"Jó kis háziasszonyt neveltek belőle. Öröm nézni, ahogy szorgoskodik"

"Kis Séfek séfe"

"De szépen fogja a kanalat! Nem marokra, ez igen"

Rúzsa Magdi hármas ikreivel főzőcskézett

A három csemetéről és Rúzsa Magdiról elképesztően cuki fotó készült. Az énekesnő éppen a konyhában főzőcskézett, gyermekei pedig az etetőszékükben ülve figyelték a történéseket.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük