Váratlan következményei lettek Hódi Pamela és Berki elmaradt esküvőjének
Végre Hódi Pamela is megszólalt az elmaradt esküvőjükről.

hodi-pamela-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mostanáig csak Berki Krisztián nyilatkozott a július 1-jére tervezett esküvőjük elmaradásáról, de most végre Hódi Pamela is megszólalt az ügyben. A FEM3 Café délelőtti adásában Stohl Luca beszélgetett a Balaton napsütötte partján Berki Krisztián menyasszonyával, aki elárult néhány meglepő dolgot arról, hogy kapcsolatuk miként változott meg azok után, hogy lefújták a nászt.

- Ez egy közös megegyezés volt, amit vitamentesen meg tudtunk oldani. Jól érzem magam, az érzéseink nem változtak. Továbbra is együtt vagyunk, ugyanúgy, mint eddig, sőt, még szorosabb is lett a kapcsolatunk. Ez volt a legjobb döntés, amit meghozhattunk, és nagyon boldogok vagyunk most - nyilatkozta.

hodi-pamela-fem3-cafe
Fotó: FEM3/FEM3 Café

Habár még közelebb került párjához, Pamela egyelőre mégsem tudja, hogy a későbbiekben oltár elé állnak-e majd, abban viszont megegyeztek, hogy gyermekük, Nati nem észlelhet semmit ezekből a váratlan eseményekből. Hozzátette, hogy érzése szerint talán túl korai volt az esküvőjük kitűzött időpontja, és könnyen lehet, hogy a menyegzőt megtartották volna, ha nem övezi ilyen nagy felhajtás a média részéről.

Ezt is szeretjük