2 év után visszatér a Heti Hetesbe az egykori állandó tag
Hernádi Judit két év után ismét szerepelni fog a képernyőn a Heti Hetes őszi adásában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit két év után visszatér a Heti Hetesbe, amelynek 13 éven keresztül volt állandó tagja. Az 58 éves sztár a közéleti szórakoztató műsor első, őszi adásában lesz látható, amelyet Bajor Imre emlékének szentelnek a készítők.

A színésznő 1999 és 2012 között szerepelt a szókimondó műsorban, ő volt az egyetlen nő, aki hosszú éveken keresztül a Heti Hetes állandó tagjai közé tartozott. 2012 nyarán aztán úgy döntött, hogy ősztől már nem kíván szerepelni a műsorban, és soha többé nem tér vissza.

Fogadalmát idén egy adás erejéig megszegi, az alkotók ugyanis őt is felkérték, az első őszi adásban, amelyet a múlt héten elhunyt Bajor Imre emlékének szentelnek, szerepeljen olyan vendégekkel együtt, akik szoros szakmai és emberi kapcsolatot ápoltak az 57 évesen elhunyt színésszel.

Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője azt nyilatkozta, Bajor Imre legjobb pillanatait fogják bejátszani, hogy együtt nevethessenek rajta a nézőkkel, mert szerinte a komikus is ezt szeretné. A székét üresen hagyják.

Bajor Imrét augusztus 22-én helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temető 25-ös parcellájában, a művészparcellában, így olyan művészóriások mellett nyugszik majd, mint Hofi Géza, Ruttkai Éva, Bubik István vagy épp Garas Dezső. A család, a barátok és a kollégák mellett a rajongók, tisztelők is elkísérhetik utolsó útjára.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Gömbölydeden is nőies Hernádi Judit lánya

Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi jelentkezett 2012-ben az X-Faktorba, tavaly a The Voice című tehetségkutatóban extra fellépőként az édesanyjával állt színpadra, nagy sikert végül az M1 A Dal című eurovíziós válogatóműsorában aratott, HoneyBeast nevű zenekarával.

Ezt is szeretjük