Megrázó hír! Ma reggel elhunyt Bajor Imre - Végül mégis legyőzte a rák az 57 éves színészt

Ma reggel egy budapesti kórházban elhunyt Bajor Imre.

A mai napon, a kora reggeli órákban váratlanul elhunyt Bajor Imre. Az 57 éves színész, akit hónapok óta agydaganattal kezeltek, a Bors két forrásból is megerősített információi szerint tegnap elviselhetetlen fájdalmakkal kórházba került. Az orvosok mindent megtettek érte, ám az életét már nem tudták megmenteni.

A hír azért is megrázó, mert éppen tegnap szólalt meg a család ügyvédje, aki azt nyilatkozta, a színész jobban van. 

"Bajor Imre a gyógyulás útján van, ehhez nyugalomra és továbbra is csendre van szüksége. Ezért a családjával együtt rajongói és kollégái megértését kéri, állapotáról továbbra sem szeretnének beszélni" - nyilatkozta a Blikknek dr. Hegedűs László.

A Szomszédok Oli ura

Bajor Imre 1957. március 9-én született Budapesten. Pályáját az Állami Déryné Színházban kezdte 1976-ban, 19 évesen. 1989-től a Játékszínben játszott, 1999-től szabadfoglalkozású. Színpadra lépett Molnár Ferenc, Szomory Dezső, Szép Ernő darabjaiban, legismertebb szerepe a Mágnás Miska címszerepe lett, amit egészen 2010-ig játszott az Operettszínházban.

Az ország a Szomszédokban ismerte meg, Oli urat, a fodrászt játszotta, de feltűnt a Linda, a Família Kft. és a TV a város szélén című sorozatokban is. 2000-ben az RTL Klub Pasik címmel indított el egy szituációs komédiát Bajor Imre, Gálvölgyi János és Hernádi Judit főszereplésével: a nézők Palika és Ernő mindennapos harcát követhették végig Jucus kegyeiért.

A kilencvenes évektől elmaradhatatlan résztvevője volt a Rádiókabaréknak: máig emlegetik híres produkciójának refrénjét: én, a Gyula, meg az Ottó, a Tóth Ottó… Gyakran volt különböző show-k vendége, Csóközön című önálló estjével bejárta az országot. 2004-ben Bajor-show címmel saját műsora is futott.

Heti Hetes

Az 1999-ben indult Heti Hetes állandó, oszlopos tagja volt, betegsége súlyosbodását követően idén februártól helyettesítették.

Magyar sztárok, akik 2014-ben hunytak el

Nézegess képeket!

Elolvasom

A filmvásznon is láthattuk, szerepelt többek között a Meseautó 2000-ben bemutatott remake-jében - az eredeti, 1934-es filmben a Kabos Gyula által megformált szerepet bízták rá. 2004-ben Tímár Péter Le a fejjel című produkciójában játszott Hernádi Judittal és Gálvölgyi Jánossal, a következő évben pedig az Egy szoknya, egy nadrág címá játékfilmben.Utoljára 2009-ben forgatta a Szuperbojz című filmet.

Bajor Imre 2011 elején kórházba került kimerültség miatt, aztán kiderült, hogy vérnyomásproblémái vannak. 2013 decemberében kénytelen volt lemondani két szerepét, mert nagy fájdalmakkal küzdött, járni is már csak bottal tudott. 2014 februárjában aztán kiderült, rákkal küzd.

Nyáron már bizakodtak a barátai és kollégái is, úgy tűnt, a kezeléseknek köszönhetően állapota javult, ám 2014. augusztus 6-án mégis örökre lehunyta szemét. Bajor Imrének két gyermeke született Hámori Eszter színésznőtől, Lili és Marcell. Második feleségét, Ildikót 2011 augusztusában szűk körű esküvő keretében vette el.

Négyszeres Bon Bon-díjas, 1995-ben és a rá következő évben Rádió nívódíjjal ismerték el munkáját. 1999-ben Karinthy-gyűrűt kapott, ugyanebben az évben Story Ötcsillag-díjat vihetett haza az év színészeként. 2008-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével tüntették ki.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük