Hargitai Bea mellvillantós ruhában: dekoltázsáról senki sem tudta levenni a szemét a műsorban

Hargitai Bea nagyon szexi ruhában szerepelt a Tehetség első látásra című műsorban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hargitai Bea egy mellvillantós ruhában tért vissza az RTL Klub képernyőjére: az egykori playmate 2020 őszén az Álarcos énekes második évadában mutatkozott be Nyomozóként. 

A 39 éves sztár a csatorna Tehetség első látásra című műsorának második részében szerepelt: egy civil oldalán találgatta, a versenyzők mit tudhatnak. 

Hargitai Bea ruhája

Az biztos, hogy Hargitai Bea tudja, mitől döglik a légy: egy testhezálló, mellvillantós, zöld ruhában vonzotta a tekinteteket, főként a szexi dekoltázsáról nem tudta levenni senki a szemét. 

hargitai-bea
Fotó: RTL Magyarország

Kivéve az egyik versenyzőt, aki pókerarccal állt a kamerák elé. Istenes Bence meg is jegyezte, hogy Sebastian nagyon komoly embernek tűnik, még egyszer sem nézett oda Bea dekoltázsára. 

tehetseg-elso-latasra
Fotó: RTL Magyarország

- Engedélyt adok, egyszer odanézhetsz - viccelődött a műsorvezető, mire a férfi elismerő arckifejezéssel nézett a szőke sztár felé. 

hargitai-bea-2
Fotó: RTL Magyarország

Hargitai Bea férje

A modell és a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának kapcsolata a bizonyítéka annak a teóriának, hogy a szerelem a legváratlanabb helyzetekben is megtalálhatja az embert. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük