Hargitai Bea mellvillantós ruhában: dekoltázsáról senki sem tudta levenni a szemét a műsorban
Hargitai Bea nagyon szexi ruhában szerepelt a Tehetség első látásra című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hargitai Bea egy mellvillantós ruhában tért vissza az RTL Klub képernyőjére: az egykori playmate 2020 őszén az Álarcos énekes második évadában mutatkozott be Nyomozóként. 

A 39 éves sztár a csatorna Tehetség első látásra című műsorának második részében szerepelt: egy civil oldalán találgatta, a versenyzők mit tudhatnak. 

Hargitai Bea ruhája

Az biztos, hogy Hargitai Bea tudja, mitől döglik a légy: egy testhezálló, mellvillantós, zöld ruhában vonzotta a tekinteteket, főként a szexi dekoltázsáról nem tudta levenni senki a szemét. 

hargitai-bea
Fotó: RTL Magyarország

Kivéve az egyik versenyzőt, aki pókerarccal állt a kamerák elé. Istenes Bence meg is jegyezte, hogy Sebastian nagyon komoly embernek tűnik, még egyszer sem nézett oda Bea dekoltázsára. 

tehetseg-elso-latasra
Fotó: RTL Magyarország

- Engedélyt adok, egyszer odanézhetsz - viccelődött a műsorvezető, mire a férfi elismerő arckifejezéssel nézett a szőke sztár felé. 

hargitai-bea-2
Fotó: RTL Magyarország

Hargitai Bea férje

A modell és a TV2 egykori ügyvezető igazgatójának kapcsolata a bizonyítéka annak a teóriának, hogy a szerelem a legváratlanabb helyzetekben is megtalálhatja az embert. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük