Hajdú Péter kibökte, mikor találkozott először új barátnőjével
Hajdú Péter válaszolt arra a sokakat érdeklő kérdésre, hogy mikor találkozott először új párjával.

nagykep?cikkid=170641&kep=hajdu-peter-fb-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter kibökte, mikor toppant be az életébe új barátnője, Eszter, akivel a múlt heti Fonogram-díjátadón mutatkozott először a nagy nyilvánosság előtt. Az ATV műsorvezetőjét a Velvet többek között arról kérdezte, mi igaz a megcsalásból, amivel Sarka Kata vádolja.

- Ne menjünk ebbe bele, hogy kinek mikortól kije van. A barátnőmmel január eleje óta vagyok kapcsolatban. Kata júliusban költözött el. Bőven hagytam időt, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, de nem sikerült. A szakításunk óta eltelt fél év, és aztán próbáltam meg új életet kezdeni. Egész konkrétan novemberben ismertük meg egymást egy munka, hogy nagyon pontos legyek, egy ügynökségi prezentáció kapcsán, és gyakorlatilag január elején kezdtünk el privátban is találkozgatni - válaszolta.

Sarka Kata persze nem Eszterre és az elmúlt fél évre gondolt, amikor február elején azt posztolta a Facebook-oldalára, hogy azért költözött el nyáron a férjétől, mert sorra derültek ki a műsorvezető félrelépései, így azt érezte, a házassága kilenc és fél év után menthetetlen lett.

Hajdú Péter barátnője ilyen szexi - A Fonogram-díjkiosztón együtt jelentek meg

Nézd meg, Hajdú Péter hogyan turbékolt szexi barátnőjével a Fonogramon!

Ezt is szeretjük