Hajdú megcsalásai sorra derültek ki - Sarka Kata most kiborította a bilit
Sarka Kata már nem titkolózik arról, miért lépett ki a házasságából.

nagykep?cikkid=169606&kep=sarka-kata-fb2-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarka Kata az elmúlt pár órában rendesen borította a bilit: nemcsak arról írt a Facebook-oldalán, férje hónapok fizet egy újságírónak, hogy az lejárató cikkeket írjon róla - ami őt nem lepi meg, szerinte Hajdú így próbálja leplezni azokat a dolgokat, amit vele tett az elmúlt tíz év alatt -, de egy válaszkommentben azt is elárulta, miért lépett ki a házasságából.

 

Az egésznek az az előzménye, hogy a Story magazin ma reggeli címlapján azt állította, hogy Sarka Katának már egy ideje új párja van, a férfi Hajdú Péter egykori barátja és üzlettársa, aki többször is az asszonynál töltötte az éjszakát. Fotókat nem közöltek róla, mindössze egy autó képével illusztrálták a sztorit. Hajdú a hetilap megkeresésére annyit fűzött hozzá az esethez: "Nem lepett meg. Nyilván van véleményem, de ez most nem a nyilvánosságra tartozik."

Kata erre a közösségi oldalán először annyit reagált, őt meg Hajdú reakciója nem lepi meg, állítása szerint a Frizbi műsorvezetője az ő szándékos lejáratásával próbálja leplezni azokat a dolgokat, amit az elmúlt tíz évben elkövetett, mert retteg, hogy azok napvilágot látnak. Egy válaszkommentben azt is elárulta, miért nyáron döntött úgy, hogy felrúgja a házasságát és elköltözik a két gyerekkel a közös otthonból. 

Vagyis azt állítja, kilenc és fél évig sok mindent eltűrt, de amikor az utolsó fél évben sorra fény derült Hajdú megcsalásaira, úgy döntött, nincs értelme tovább a férjével maradnia. Egy másik válaszában azt is megjegyzi, talán már előbb meg kellett volna hoznia ezt a döntést, de 30 éves kora előtt még nem érezte elég erősnek magát, hogy két gyerekkel ki merjen szállni.

Bizony előbb-utóbb elérkezik az a pont, amikor egy feleség azt mondja, már a gyerekek miatt sincs értelme több megaláztatást eltűrnie egy házasságban. Sőt, nekik talán jobb is lesz, ha nem egy feszültségekkel teli, hanem egy harmonikus légkörben nőnek fel, és azt látják, ugyan külön-külön, de az édesanyjuk és az édesapjuk is felszabadultabb és boldogabb életet él.

Hajdú Péter másként vélekedik erről a témáról, tavaly a Story magazinnak azt nyilatkozta, azt nem bírná elviselni, ha Kata megcsalná, fordított esetben viszont a család és a gyerekek érdekében nem szabad felrúgni a házasságot.

"A férfiak azt mondják, ha a nő lép félre, azonnal jön a válás. Ha a férfi, az bocsánatos bűn, nézze el a nő… Ha Kata lenne hűtlen hozzám, valószínűleg én sem viselném el. Ha én hozzá, akkor azt mondanám, hogy nem szabad a család, a gyerekek miatt azonnal felrúgni a házasságunkat. A nő szerintem is legyen toleránsabb a párjánál. De azt képtelen vagyok megjósolni, hogyan reagálnék egy efféle konkrét helyzetben. Egy biztos, nem kell igazságszérumot szedni, ha megbotlik az ember…"

Így nézett ki Sarka Kata, mielőtt Hajdú Péter megismerte

Megnézheted, hogyan mutatott a sztáranyuka, amikor férje még nem ismerte, és mennyit változott az évek során.

Ezt is szeretjük