Hajdú Péter az RTL Klubon tér vissza a képernyőre - Meglepődsz, kivel

Az RTL Klub több szórakoztató műsort indít februárban - az egyikben Hajdú Pétert is láthatjuk.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A saját gyártású sorozatok mellett formabontó show-műsorokkal, szórakoztató visszaszámláló show-val és a külföldre költöző magyarokról szóló dokusorozattal is várja nézőit az RTL Klub 2019 februárjától - jelentette be a csatorna ma reggel a tavaszi műsorstruktúráját bemutató sajtótájékoztatón. Az egyikben Hajdú Péter is látható lesz, mégpedig Dömsödi Gáborral. 

Február 18-án egy olyan műsor hazai változatával indítja az RTL Klub tavaszi műsorstruktúráját, mely az elmúlt másfél évtizedben már meghódította Angliát, Amerikát, Ausztráliát és Kanadát is. A Cápák Között minden hétfőn 21:10-től lesz látható az RTL Klubon.

A show-műsor öt főszereplője a Cápák, akik a pénzügyi világ valódi sztárjai. Elképesztően gazdag és sikeres üzletemberek, kíméletlen döntéshozók, akik egy tévéműsorban is kizárólag a legígéretesebb befektetésekbe szállnak be. Heteken át szemtanúi lehetünk majd, hogyan lesz egy jó ötletből busásan jövedelmező üzlet, vagy akár annak is, hogyan lehet egy elsőre kiválónak tűnő prezentációval néhány perc alatt minden reményt elveszítve, végleg elvérezni. 

A műsorra sok száz elszánt pályázó jelentkezett: nagyszerű ötleteikhez, találmányaikhoz üzleti partnert keresnek, és biztosan meg is találják a számításukat, amennyiben meggyőzik a Cápákat.

isten-veled-magyarorszag
Fotó: RTL Klub/Isten veled, Magyarország

Ugyancsak február 18-án indul az RTL Klub vadonatúj, hétfőnként 22:10-től jelentkező dokusorozata, mely Isten veled, Magyarország címmel a külföldön munkát kereső és oda kitelepülő magyarok életét mutatja be - de nem csak sikersztorikat! Egy-egy adásban három-négy család vidám vagy éppen szívszaggató történetét ismerhetjük meg, és követhetjük a továbbiakban: kiderül, hogy milyen hétköznapi és banális problémák várnak arra, aki itt született, de el akarja hagyni Magyarországot. Arra is fény derül, hogy hogyan birkóznak meg a magyarok a honvággyal, a hiányos nyelvtudással, a bevándorlás bürokratikus nehézségeivel és a mindennapi élet nem várt problémáival Bécsben, Londonban, Németországban vagy éppen Chilében és Ausztráliában.

szabo-zsofi
Fotó: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán

Február 20-tól szerda esténként 21:10-től jelentkezik a Toplista, egy szórakoztató és kellemesen üdítő visszaszámláló show, melynek Szabó Zsófi a háziasszonya. A top 10-es lista csupán a keret egy mozgalmas és izgalmas riportműsorhoz. Az adások témái a bulvár műfajából merítkeznek: zenei és filmes különlegességek, hírességek magánéleti eseményei, megdöbbentő látnivalók a nagyvilágból, sportszenzációk vagy éppen botrányos és vicces történetek. Szó lesz mulatságos televíziós pillanatról éppúgy, mint a legismertebb magyar címlaplányról vagy akár a világ legfurább építményeiről.

A riportokban nemcsak a listán szereplők szólalnak meg, hanem az adott téma szakértői - így például zenei producerek, pszichológusok, reklámszakemberek -, valamint közismert véleményformálók is jól megmondják majd a magukét. 

hajdu-peter-domsodi4
Fotó: Instagram/Hajdú Péter, RTL Klub

Február 21-től Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, a Gyertek át! megújult formában szórakoztatja újra a nézőket. Csütörtök esténként 21:10-től egy-egy tematika alapján meghívott hírességekből álló, két négyfős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért.

Többek közt összecsapnak a Nyerő Páros szerelmesei, Cicciolina és Kelemen Anna imádói, a jó nők és rajongóik. Szembenéz egymással a média két fenegyereke, Dömsödi Gábor és Hajdú Péter is, akik legkevésbé sem a felhőtlen viszonyukról közismertek. Együtt vezették a 2000-es évek elején indult NÉVshowR című műsort, Dömsödi tapasztalt műsorvezetőként mentorálta az akkor még kezdő tévés Hajdút. Később elmérgesedett köztük a viszony, amikor Dömsödi 2013-ban megjelentette Friderikusz és Hajdú serpája voltam című könyvét, Hajdú Péter be is perelte, de 2016-ban a pert elvesztette. 

Ezt is szeretjük