Hajdú Péter nem tervezi a jövőt fiatal barátnőjével – Annával csak a jelenben élnek
Hajdú Péter és fiatalabb barátnője, Anna január óta vannak együtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter és 18 évvel fiatalabb barátnője, Alföldi Anna márciusban vállalták fel a kapcsolatukat. A 44 éves sztár az Instagramon szúrta ki a fekete szépséget, először online kommunikáltak csak, később az élő találkozás is megtörtént, hivatalosan 2019 januárja óta alkotnak egy párt. A népszerű tévés a Hot! magazinnak mesélt a kapcsolatukról.

A három hónap alatt sikerült teljesen összecsiszolódnia Hajdú Péternek és gyönyörű barátnőjének. Mielőtt még összehozta volna őket a sors, sokáig egyedülállóként élték mindennapjaikat, a szingli léthez pedig mind a ketten hozzászoktak, ám a híresség bevallása szerint megérte a szabadságát feladni Annáért. Nem szeretnének semmit sem elkapkodni, emiatt nem terveznek egyelőre közös jövőt.

- Pár hónap után nem teszek olyan kijelentéseket, hogy megtaláltam az igazit, vagy, hogy Annával akarom leélni az életemet, mert ez nem lenne igaz. Emellett én már egyszer kimondtam másnak ezeket a szavakat. Ez egy friss kapcsolat, természetes, hogy valahol legbelül bizonytalankodunk, hiszen mindketten ütöttük már meg a bokánkat. A jövő ilyen szinten tabu közöttünk, a nyaralásnál tovább nem tervezünk, de ezzel nincs is semmi baj, sőt, legalább megéljük a jelen pillanatot - nyilatkozta a lapnak.

szerelmesek igyekeznek minél több időt egymással tölteni, de az összeköltözés még várat magára. Hajdú Péter két gyermekének, a tízéves Noncsinak és a nyolcéves Dávidnak egyre többet mesél Annáról, ám a fekete szépség egyelőre nem találkozott a gyerekekkel. A sztár nem szeretné, ha a gyerekek egyfajta kényszerként élnék meg a találkozást, de hozzátette, hogy Noncsi és Dávid is nyitott Annára, és ez fordítva is így van.

- Nem görcsölök azon, hogy mindenáron meg kell szerettetnem magam Peti gyerekeivel. Érzem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és idővel jó barátja leszek Noncsinak és Dávidnak. Van egy 13 éves öcsém, akivel imádjuk egymást. Őszintén hiszem, hogy értek a gyerekek nyelvén - mondta Anna.

Friss fotókon Hajdú Péter lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen szép Hajdú Péter tízéves lánya, Noncsi.

Ezt is szeretjük