Győrfi Pál lányai egyre szebbek: Alizzal és Lillával nem tud szigorú lenni az apjuk
Győrfi Pál két fia után azt is megtapasztalhatja, mennyire jó lányos apukának lenni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál hosszú ideje az Országos Mentőszolgálat szóvivője, akinek komoly és felelősségteljes a munkája, otthon viszont nem szigorú édesapa. 

Két fiú és két lány édesapja: a 24 éves Dani még az első házasságában született, a 11 éves Ádám a másodikban, őt két kislány követte, a gyönyörű Aliz kilenc-, szép húga, Lilla hétéves. 

Győrfi Pál lányai, Aliz és Lilla

Az OMSZ szóvivője bevallotta a Best magazinnak, hogy a lányai születésével egészen új színt kapott az élete. 

- Nagyon különböző személyiségek, és elfogultság ide vagy oda, elképesztően értékesek számomra. A lányaim az élet, a sors, a Jóisten ajándékai, rengeteg örömöm lelem bennük. 

- Személyiségét tekintve Aliz áll hozzám a legközelebb a gyerekeim közül: impulzív egyéniség, szeret szerepelni, művészlélek, fontosak neki az emberi kapcsolatok, és nagyra értékeli a humort. Lilla rendkívül tudatos, logikusan gondolkodó, tündéri teremtés. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Győrfi Pál azt is bevallotta, hogy a tekintélyelvű szigor sem neki, sem a feleségének nem megy, sokszor egyenrangú félként tekintenek a gyerekeikre. Mindennap elhatározzák, hogy szigorúbbak lesznek, de ez aztán elmarad. 

- Tény, hogy nehézségeink vannak a fegyelmezéssel, nem vagyunk elég következetesek. Például csekély sikerrel próbáljuk távol tartani őket az édességektől. 

Ha a fegyelmezésen van is mit javítaniuk, azon nem aggódnak, elég szeretetet adnak-e a gyerekeiknek. 

- Minden másodpercben kifejezzük az érzéseinket feléjük, és abban bízom, hogy ez talán fontosabb, mint a szigorú fegyelmezés. Hiszen abból a szeretetből tudnak majd egész életükben erőt meríteni, amit most kapnak, kiskorukban - véli az 56 éves híresség.  

Nánási Mici nyolcéves lett

Ördög Nóra és Nánási Pál küzdelmes út végén tarthatták karjukban babájukat a szülőszobában 2013. május 6-án. Három és fél év után már majdnem feladták a reményt, hogy gyermekük születhet. A műsorvezető a lánya nyolcadik születésnapján forgatott, de este nem mulasztották el megünnepelni Micit. A szülők közösségi oldalaira posztolt fotók láttán a rajongók nem győztek csodálkozni, milyen magas nagylány lett Nánási Mici. 

Ezt is szeretjük