Győrfi Pál aranyhajú lányai: Aliz és Lilla ilyen nagyok a friss fotókon
Győrfi Pál családi képein látszik, lányai, Aliz és Lilla, ahogy nőnek, egyre bájosabbak.

győrfi-pál-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál lányai, Aliz és Lilla, ahogy nőnek, egyre szebbek - erről az Országos Mentőszolgálat szóvivőjének Instagram-oldala árulkodik. A friss családi képeken jól látszik, igazi aranyhajú lánykák.

Az 57 éves híresség négy gyermek büszke édesapja: első házasságából született nagyfia, Dani 25 éves, második felesége pedig egy fiúval és két lánnyal ajándékozta meg. Ádám szeptemberben lett 12 éves, Aliz és Lilla pedig tíz-, illetve nyolcévesek.

Győrfi Pál lányai, Aliz és Lilla

Lányai születésével teljesen új szín került az életébe. Aliz és Lilla nagyon különböző személyiségek, míg az idősebbik Győrfi lány éppolyan impulzív egyéniség, mint az apja, Lillát inkább a tudatosság és a türelem jellemzi. A lányokon látszik, édesanyjuktól örökölték a bájos vonásaikat, de nem csak a külsejük miatt lehetnek rájuk büszkék a szüleik, nagyon tehetségesek is. Mindketten versenyszerűen ritmikus gimnasztikáznak. 

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen nagyok már Győrfi Pál lányai. A családról készült friss képeken látszik, Aliz és Lilla bájos gyerekek.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük