Győrfi Pál és 10 éves lánya együtt a tévében: Lilla ciki helyzetbe hozta az apukáját
Győrfi Pál kislánya ezt a kínos titkot leplezte le édesapjáról és édesanyjáról.

győrfi pál képe
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pál négy gyermek büszke édesapja. A felnőtt Dani még az előző házasságából született, második felesége, Adrienne három gyermekkel ajándékozta meg. 2009-ben Ádám, majd 2011-ben Alíz, két évvel később pedig Lilla látta meg a napvilágot. 

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője nagyon szereti gyermekeit, a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában kislányával, Lillával együtt szerepelt.

Győrfi Pál lánya, Lilla

A tízéves csemete szőkésbarna hajú cukiság, aki arra a kérdésre, hogy mire mondja azt, hogy fúj, csupán egy grimasszal válaszolt. Miután megnyomta az „apa és anya csókolózik” gombot, undorában még viccesen a nyelvét is kinyújtotta, ezzel is érzékeltetve, hogy nincsen elragadtatva szülei viselkedésétől.

gyorfi-lilla-es-pal
Fotó: TV2/Vigyázat,gyerekkel vagyok!

- Azért a kelkáposzta-főzeléket sem nagyon szereti, de oké - magyarázta nevetve Győrfi Pál, aki meglepődött kislánya válaszán.

Ördög Nóra sem hagyhatta szavak nélkül Lilla reakcióját, így rögtön feltett neki egy újabb kérdést.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mi a baj azzal, ha anya meg apa puszilkodnak?

- Az, hogy fúj - mondta vicces arccal a kislány.

gyorfi-lilla-kep
Fotó: TV2/Vigyázat,gyerekkel vagyok!

A műsorvezető mosolygott a reakción, és elmondta a véleményét a csókkal kapcsolatban.

- Szerintem ezt nem kell indokolni. Én azt kívánom, hogy minél többször kelljen azt mondanod, hogy fúj, mert az azt jelenti, hogy apa és anya nagyon szeretik egymást, és az a legjobb dolog a világon. 

Kasza Tibi lánya, Lora Bella

Kasza Tibinek és feleségének, Darai Andreának 2018-ban született meg első gyermekük, aki a Lora Bella nevet kapta. A büszke apuka a Szerencsekerék műsorvezetőjeként árult el egy vicces esetet nagyobbik lányáról, aki imád főzőset játszani.

Cover-kép: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük