Győrfi Pál furcsa függőségéről vallott: elárulta, mi a legnagyobb szenvedélye
Megtippelni is lehetetlen, hogy mi az, aminek Győrfi Pál képtelen ellenállni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Győrfi Pált az Országos Mentőszolgálat szóvivőjeként ismerte meg az ország. 2004-ben kérték fel a feladatra, azóta újraszervezte az intézmény kommunikációs rendszerét, és a PR-igazgató is ő lett. Általában minden megjelenésekor tekintélyt parancsoló hangnemben inti óvatosságra a lakosságot, épp ezért még meglepőbb, hogy milyen furcsa szenvedélynek a rabja.

Nőknél gyakori jelenség, hogy nem bírnak úgy elsétálni a boltok kirakatai előtt, hogy ne ejtse őket rabul a csinos portéka, ami szemük elé tárul. Ezzel az egykori mentős is így van, bevallottan vásárlásmániás.

Győrfi Pál vásárlásmániája

Szulák Andrea műsorában árulta el titkát: nem bír ellenállni az áruházaknak, órákat képes válogatni a különböző termékek között. A műsorvezető és vendégei tátott szájjal hallgatták, ahogy beavatta őket a függősége részleteibe.

 - Nem csak imádok vásárolni, egyszerűen nem bírok ellenállni. Még rosszabb, hogyha meglátom, hogy leértékelés van - mesélte a Nyugi! Köztünk marad című talkshow-ban.

Ebből adódóan rengeteg ruhadarabot halmozott fel otthon, előfordult vele olyan is, hogy csak azért megvett jó pár darab teljesen egyforma zakót, mert akciós volt. 

győrfi-pál
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

34 ugyanolyan zakóm van, amik együtt kerültek annyiba, mint egy darab egyébként.

Ez egy illúzió, az ember úgy érzi, mintha pénzt keresne ezzel, pedig valójában pont fordítva van, fölöslegesen dobjuk ki a pénzt - osztotta meg a nézőkkel.

Győrfi Pál lányai

Győrfi Pál négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, 23 éves, megvan a saját élete, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke még kisiskolás, illetve óvodás. Ádám 2009-ben, Alíz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted Győrfi Pál lányait, akik olyan szépek, mint az édesanyjuk. 

Ezt is szeretjük