A Barátok köztben ő volt Kiss Ramóna sorozatbeli bátyja - Ma műsorvezetőként ismert
Gyetván Csaba mindennapi termékek előállítását bemutató műsora évek óta nagyon népszerű.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1998 októberében indult Barátok közt számos fiatal szereplő karrierjének adott egy nagy lökést: a rövid ideig tartó szereplés is országos hírnevet hozott, amivel ha valaki jól élt, a mai napig a rivaldafényben tudott maradni. 

Kiss Ramóna (Szentmihályi Zsófia) és Gyetván Csaba (Szentmihályi Gyuri) 2002-ben bukkantak fel az RTL Klub sorozatában a Hullan Zsuzsa által alakított Szentmihályi Szilvia gyerekeiként, Berényi Claudia (Ábrahám Edit) unokahúgaként, illetve unokaöccseként. 

Gyetván Csaba műsorvezető

A Giorgio néven is emlegetett szereplő egy ideig Berényi Katának, majd Tildának csapta a szelet, aztán a forgatókönyv szerint 2005-ben barátnőjével, Petrával Olaszországba költözött. 

gyetvan-csaba-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

- Amikor a Barátok köztben szerepeltem, akkor is tudtam, hogy csak a kezdet lesz számomra a sorozat. Jó lehetőség volt, sokat tanultam az ott töltött idő alatt, de más irányba vágytam - mesélte a Blikknek 2013-ban. 

Gyetván Csaba a sorozat után befejezte közgazdasági tanulmányait, de a kamerának ezt követően sem fordított hátat, csak nem színészként, hanem műsorvezetőként tevékenykedik hosszú évek óta. Dolgozott a Duna Televíziónál, az RTL Klub, a TV2 és az Ozone Network csatornáknál - az utóbbinál nagyon népszerű lett a Hogyan készült? Megmutatjuk! című sorozata, amelyben azt mutatta be, hogyan készül egy-egy termék. 2016-ban a YouTube-csatornájára is elkezdett Hogyan készül? videókat készíteni. 

A Discovery Channelen 2020 novemberében már a harmadik évada indult el a 41 éves tévés Made In Gyetván Csabával című műsorának. A sorozat a korábbi részekhez hasonlóan ezúttal is különleges és érdekes helyekre kalauzolja el a nézőket, hogy bemutassa, hogyan készülnek azok a dolgok, amelyek körülvesznek minket a mindennapok során. A sorozat bemutat többek között szélgéppel próbára tett árnyékolókat, 120 éves tölgyfából készült bútorokat, eldobható szájmaszkokat vagy a mindent kibíró kartonpapírt. 

gyetvan-csaba-made-in
Fotó: Discovery Channel

Az előző részekhez hasonlóan a harmadik évadban is fontos szerepet kap a fenntarthatóság és az újrahasznosítás, hisz a bútorlapok nagy része ma már fahulladékból gyártott faforgácsból készül, mint ahogy a kartonpapírt is az újrahasznosított papírból állítják elő.

A Barátok közt tini alapszereplői egykor és napjainkban

Talán senkinek nem kell bemutatni Berényi Katát és Danit, az unokatestvérüket, Berényi Ákost, Hoffer Esztert vagy Kertész Mónikát. Képes összeállításunkban megnézheted, az egykori tiniszereplők mennyit változtak húsz év alatt

Ezt is szeretjük