Gyebnár Csekka 13 éve él párjával: 48 évesen ezért nem született még gyermeke
Gyebnár Csekka őszintén vallott arról, mi az oka annak, hogy még nem szülők a párjával.

gyebnár-csekka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyebnár Csekka és Mérai Kata kalandjainak heteken át lehettünk szemtanúi a 2022-es Ázsia Expresszben. Bár a színésznők Gyebnár Csekka rosszulléte miatt lecsúsztak a döntőről, a műsorból kiderült, milyen sok dologban hasonlítanak.

Például mindketten régóta élnek párkapcsolatban, de oltár elé még egyikőjük sem állt. Gyebnár Csekka korábban volt már házas, de az a frigy öt év után véget ért.

Gyebnár Csekka az anyaságról

Az életébe 13 évvel ezelőtt kopogtatott be a szerelem újra. Istvánnal éppen akkor fonódott össze a sorsuk, mikor már lemondott a párkeresésről.

csekka
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Elegem lett a férfiakból. Sokáig nem tudtam nyitni egy új kapcsolat felé. Aztán 13 évvel ezelőtt betoppant az életembe Isti, neki köszönhetően újra kiegyensúlyozott és boldog vagyok - ecsetelte a Meglepetés magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Nem házasodtak össze, amit a 48 éves sorozatsztár egy pillanatig sem bán, sőt megfelel neki, ha élete végéig menyasszony marad. Van azonban valami, amit még szeretne megvalósítani: az anyaságról nem mond le.

csekka 2
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

A magazinnak őszintén vallott arról, párjával miért nem született még gyermekük. Régóta vágynak a családalapításra, de egy egészségügyi probléma miatt egyelőre nem adatott meg nekik, hogy megtapasztalják a szülői lét örömeit.

- Az elmúlt években Istivel sokat küzdöttünk azért, hogy legyen gyermekünk. Kiderült, hogy a pajzsmirigy-alulműködésem volt az egyik hátráltató tényező. Rátaláltam pár hatékony megoldásra, és egyre jobbak az eredményeim. Mi soha nem adjuk fel, a szívünk mélyén tudjuk, hogy egyszer családdá válhatunk.

A TV2 színész házaspárjának kapcsolati válsága

A TV2 színész házaspárja, Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka szerelme 17 évvel ezelőtt kezdődött. Mindössze 25 és 21 évesek voltak, amikor egymásra találtak. Kapcsolatukban egyszer fordult elő, hogy válságba került.

Cover-fotó: TV2/Ázsia Expressz

Ezt is szeretjük