Gubik Petrát a 2012-es X-Faktorban ismertük meg: a színésznő most a TV2 sikerműsorában szerepel

Gubik Petra Junior Prima díjas színésznő február 19-től a TV2 Sztárban Sztár műsorában versenyzőként méretteti meg magát.

gubik-petra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gubik Petra színésznőt a színházi szerepei mellett most egy szórakoztató műsorban láthatjuk viszont vasárnap esténként: február 19-től ő is a 12 versenyző egyikeként bizonyítja tehetségét a TV2 Sztárban Sztárcímű műsorában. 

A show műsor sajtóeseményén a Feminának a versenyben való szerepléséről és a céljairól mesélt.

Gubik Petra a Sztárban Sztár műsorában

Gubik Petra 19 éves korában kezdett a Békéscsabai Jókai Színházban, 2013-tól a Budapesti Operettszínház állandó vendégművésze. 2009-ben kapta meg az Aida című musical címszerepét, amellyel nagy sikert aratott, majd több szerep eljátszása után, 2012-ben a nézők egy ősbemutatóban is láthatták, a Monte Cristo grófjának női főszerepét, Mercedes karakterét alakította. A színésznőt 2018-ban nagy megtiszteltetés érte, kiemelkedő teljesítményének köszönhetően színház -és filmművészet kategóriában vehetett át Junior Prima díjat.

gubik-petra
Fotó: RTL/X-Faktor

A tévénézők a 2012-es X-Faktorban ismerték meg a legjobb csapat címet kiérdemelt Like nevű formáció tagjaként. 2021-ben A Konyhafőnök VIP-ban is részt vett. Február 19-től vasárnap esténként a Sztárban Sztár című műsorban hétről hétre egy teljesen új oldalát igyekszik megmutatni a közönségnek. 

- Hogy reagáltál, amikor felkértek, hogy szerepelj a műsorban, és mi a célod a részvétellel? 

- Nagyon örültem neki, mert ez egy színes és érdekes műsor. Sokan nézik a televízióban, úgyhogy szerintem rengeteg néző figyelmét felkelti. Az az elsődleges célom, hogy élvezzem az egészet, számomra ez egy kaland, amikor kiléphetek a megszokott kerékvágásból és éppen ezért nagyon várom már. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Milyen műfajban próbálnád ki magadat szívesen a Sztárban Sztár színpadán?

- Mindenben kipróbálnám magamat. Szerintem ez a műsor éppen attól lesz ennyire érdekes, hogy nincsenek korlátok, és az a jó, ha egy versenyző mindenre nyitott benne. Remélem, hogy minél több lehetőségem lesz arra, hogy új oldalaimat is megmutassam a nézőknek.

gubik-petra-kepe
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

- Ki a kedvenc világsztárod és hazai sztárod, akinek szívesen a bőrébe bújnál, és miért pont ő?

- Nekem kifejezetten egy konkrét nincs, rengeteg énekesre felnézek. Ez nálam mindig attól függ, hogy kinek a dalára kattanok éppen rá. Az, hogy kit szeretek éppen hallgatni, az nagyban függ az előadó termékenységétől és attól is, hogy milyen érzéseket vált ki belőlem. Talán a heavy metál az, ami annyira nem áll közel hozzám, de ez is érdekes, mert húszévesen énekeltem egy ilyesmi zenekarban. Elég durván hangzik, de igaz, aztán rövid idő után felismertem, hogy nem ez lesz az én utam. 

Brasch Bence és Márkus Luca

Álompár - így szokták nevezni, ha két híresség egymásba szeret. Brasch Bencére és Márkus Lucára is illik a megnevezés, immár két éve, hogy egy párt alkotnak. Mindketten a Vígszínház művészei, de érdekes módon nem a közös munka hozta össze őket. Bár azon a nyáron randiztak, amikor a Csillag Születik egykori tinisztárja a teátrumhoz szerződött, a találka megelőzte a közös munkát.

Cover-kép:RTL/X-Faktor

Ezt is szeretjük