Csoda, hogy nem zavarja a kora? Gryllus Dorka 10 évet is letagadhatna
Fotókkal
Gryllus Dorka élete boldog periódusát éli - meg is látszik rajta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gryllus Dorka azt mondta Jakupcsek Gabriella M1-en futó talkshow-jában, nem bánja, hogy lassan kiöregszik a szexi szerepből, és most már érettebb nőket játszhat, neki ez kimondottan jólesik. Mióta majdnem két évvel ezelőtt megszületett a kisfia, amúgy is másképp látja a világot, annak más szelete kezd fontos lenni számára, máshova helyeződtek a hangsúlyok. A gyerekvállalás egyébként esetében azért tolódott ki a harmincas éveinek legvégére, mert előtte nem is érezte igazán sohasem, hogy az aktuális lenne.

- Volt egy pillanat viszont, amikor úgy éreztem, lehet, hogy már nem lehetséges, hogy ennyi idősen anya legyek, de szerencsére ez nem így lett. És úgy érzem, így sikerült jobban az időzítés. Én egyáltalán nem féltem a 40-től. Engem például nem fenyegetett annak a veszélye, mint azokat a negyvenes családanyákat, akiknek kirepülnek a gyerekeik vagy tönkremegy a házasságuk. Én éppen egy nagyon boldog periódusát élem az életemnek - mesélte.

Nincs is oka a panaszra, hiszen nem is olyan régen fejezett be egy forgatást Erdélyben és a Bakonyban: Mátyássy Áron Víkend című filmjében párjával, Simon Kornéllal egy ügyvédházaspárt alakítanak. Színpadi szerepeit sem hanyagolja: a Thália Színházban a Nőnyugatban, a Pinceszínházban a Varsói melódiában láthatja a közönség, de az is lehet, hogy a tavasz új szerepet is hoz.

A 41 éves színésznőnek persze ilyen külsővel nem kell az öregedéstől tartania, tíz évet könnyedén letagadhatna. Szerinted is? Nézd meg a róla készült képeket!

Gryllus Dorka ezt is bevállalta

Gryllus Dorka szerepel az Éva magazin májusi címlapján - nem is akárhogyan. A 40 éves sztármami bevállalta, hogy kisfiát szoptatva áll kamerák elé.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük