41 évesen ismét gyermeket vár a magyar műsorvezető

Képeken a hazai sztáranyukák!

Jaksity Kata és magyar sztárok, akik 40 fölött lettek anyák.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jaksity Kata elégedett lehet a 2013-as évével: férjével megmentették a házasságukat, és idén gyermekáldás elé néznek. A 41 éves műsorvezető és párja házasságuk két évtizede alatt háromszor költözött szét, legutóbb másfél évig voltak külön, 2013 tavaszán aztán ismét egymásra találtak, aminek természetesen a fiaik, az 1998-ban született Ábel és a 2005-ben világra jött Bende is nagyon örültek. A 41 éves sztár december 30-án egy igazi örömhírrel zárta az évet: a Facebook-oldalán tette közzé, hogy várandós.

"Íme a felvétel, amelyre olyan de olyan régóta vágytam, vártam! Ezzel felkerült a korona a 2013-as évemre, amely hosszú évek óta az egyik legszebb, legjobb lett. Az előző évek viszontagságai és nehézségei után, igazi megnyugvást és csodálatos pillanatokat hozott...nem beszélve Róla, akivel már igazán teljes lehet kis családom. Remélem, az égiek is úgy akarják, hogy 2014-ben átélhessem harmadszorra is az anyaság semmihez sem fogható csodáját!" - írta az ultrahangos felvétel mellé.

Ma már nem ritka, hogy a nők 40 fölött szülnek. Nézd meg képes összeállításunkban azt a 10 hazai sztárt, akik a negyedik ikszen túl adtak életet gyermeküknek!

Képeken az idős hazai sztárapukák

A Piramis Plusz zenekar gitárosának, Závodi Jánosnak 66 évesen ismét kisfia születik. Itthon nem ez az első eset, hogy egy ismert ember 60 fölött lesz apa. Nézd meg őket képes összeállításunkban!

Ezt is szeretjük