Tisztázta a pletykákat! Gregor Bernadett párja bevallotta, kétgyerekes apuka
Szarvas Attila az Aktív kamerái előtt tisztázta a róla szóló pletykákat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett és új párja, Szarvas Attila a TV2 Aktív című műsorában először álltak kamerák elé.

Virágot kapott szerelmétől A vörös bestia premierjén

A színészpár így szerette volna elkerülni az újabb lesifotósokat, és tisztázni a róluk terjedő pletykákat.

Először álltak kamerák elé

- Én igazából úgy voltam az elmúlt másfél évben, hogy elengedtem az életemnek azt a részét, hogy egy párkapcsolatom működjön. Minden más tök jó volt: egészségesek és aranyosak a gyerekeim, van munkám, és számítanak rám. Szóval veszélyesen jól éreztem magam egyedül. De most azért egy kicsit jobb. Na jó, sokkal jobb - mesélte nevetve Gregor  Bernadett.

A pár azért is döntött úgy, hogy közösen állnak kamerák elé, mert szeretnék a saját életünket élni, és bíznak abban, ha megmutatják magukat a kereskedelmi televízióban, akkor a lesifotósok és a legismertebb hazai bulvár napilap olvasó fotóriporterei már nem követik őket.

- Vicces volt látnia magát az embernek, hogy  mindössze annyi történik, egy autóban érkezünk a premierre, és ekkora az érdeklődés. Pedig mi nem bujkáltunk, mindenki látta, hogy együtt mentünk el. Még virágot is adtam Berninek a premierre - vette át a szót Szarvas Attila.

Kétgyerekes apuka

Szarvas Attila azért is szeretett volna kamerák elé állni, hogy elmondja az igazságot a róla elterjedt féligazságokról és pletykákról.

- Berninek köszönöm, hogy NB I-es focista lehettem Diósgyőrben. Imádom a Diósgyőrt, én miskolci voltam, és futballoztam ugyan, de még NB II-ben. Ezért ne keressenek szegény szurkolók Diósgyőrben, mert soha az életben nem fociztam ott. És két gyermekem van az előző házasságomból, nem egy. Nekem ez fontos - osztotta meg a nézőkkel.

Szarvas Attila azt is elárulta, hogy nagyon nehéz időszakon van túl, ezért ő sem gondolta, hogy azt a boldogságot, amire Gregor Bernadett mellett végül rálelt, még megtalálja. Annak is nagyon örül, hogy 41 éves színésznő mindkét fia elfogadta.

Az Új Színház szerelmespárjának Koncz Gábor is örül, drukkol nekik, egyrészt azért, mert mióta Gregor József operaénekes meghalt, egyfajta pótapja Gregor Berninek, másrészt azért is, mert Gyurkovics Tibor Nagyvizit című drámájának rendezőjeként nem szeretné, ha párkapcsolati problémák nehezítenék a próbákat.

Fotó: TV2 Aktív, FEM3 Aktív extra, főkép-fotó: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük