Gregor Bernadett is kitálalt a szexuális zaklatásáról – 20 évig hallgatott róla
Gregor Bernadett is szexuális zaklatás áldozata volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy Sárosdi Lilla, úgy Gregor Bernadett is húsz évig hallgatott az őt fiatalon ért szexuális zaklatásról. A színésznő a Story magazinnak mesélt arról, milyen megaláztatásokat kellett átélnie az alatt a négy év alatt, amíg a Színművészeti hallgatója volt. A rossz emlékek miatt nem jár osztálytalálkozókra sem. 

- Én már a felvételi vizsgán rettenetesen megalázva éreztem magam. A harmadik rostán a Mesél a bécsi erdő egyik jelenetét kellett eljátszanunk fürdőruhában, vizesen. Mivel kevesebb volt a fiú, így a lányoknak kétszer kellett előadnia ugyanazt. Ezalatt a vizsgabizottság mellett dideregtem egy széken, szinte meztelenül, félelemben – mesélte. 

Ez még csak a kezdet volt. Az első év végén meztelenül kellett eljátszania a Rómeó és Júlia búcsújelenetét. 

- Én is rettegtem, hogyha nem teszem meg, amit kértek, kirúgnak. (...) Amikor tiltakozni próbáltam, hogy nem akarok levetkőzni, megmagyarázták, hogyha egy színész leveszi a ruháját, az semmi ahhoz képest, hogy lelkileg meztelenre vetkőzik a közönség előtt. Jól hangzott, sokunk elhitte. 

A Marton-ügyre reagálva a 45 éves sztár arról is beszélt, hogy szakmai körökben régóta szóbeszéd tárgya, hogy ennél durvább dolgok is történnek a színházakban. Szerinte őt az édesapja, az operaénekes Gregor József neve óvta meg attól, hogy a Színművészetin történteknél komolyabb megaláztatásoknak legyen alanya. 

Ezt is szeretjük