Gregor Bernadettet a végzet asszonyának nevezik: valójában ilyen a négy fal között

52 évesen még mindig gyönyörű a színésznő, a színház mellett ez tölti ki mindennapjait.

Gregor Bernadett a mindennapokban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadettet a mai napig sokan a végzet asszonyának nevezik. Pedig ugyanolyan emberként éli mindennapjait otthon, a négy fal között, mint mindenki más. Ezenfelül sokkal jobban szeretné, ha az emberek a színészi játéka alapján ítélnék meg, amiben, úgy érzi, az idő múlása segítségére van.

Gregor Bernadett a mindennapokban

A beskatulyázásnak vannak pozitív és negatív velejárói is. Erről beszélgetett a Mokkában Gregor Bernadett, aki ugyan teljesen ki volt békülve azzal, hogy szép nőként tartották számon mindig is, azzal viszont már kevésbé, hogy megközelíthetetlen csábítónak titulálták.

- Olyan képet festettek rólam, aminek nem volt köze a valósághoz. Én 23 éves korom óta anyuka vagyok, gyereket nevelek, állatokat tartok, élem az életemet - mesélte a műsorban, és azt is hozzátette, fiatal színésznőket nagyon sokszor skatulyázzák be.

- Civilként én egy türelmes, dolgos háziasszony vagyok, két gyermek édesanyja, öt macska és két kutya büszke tulajdonosa, aki tusolókontyban, farmerben és pólóban szalad le a boltba, ha a főzéshez még kell valami. Olyankor az emberek leginkább fel sem ismernek - részletezte tavaly a Díványnak adott interjújában.

- Az idő tényleg mindent elrendez, most már az a lényeg, hogy mit csinálok a színpadon - mondta a Mokkában arról, hogy a skatulyák is elkopnak egyszer.

Számára a komfortos közeget a színház jelenti, ebben érzi a legjobban magát, és maximálisan ki tud teljesedni.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Kisebbik fia 18, a nagyobbik pedig már 29 éves lesz a nyáron. A színésznő elárulta, nagyon jó a kapcsolata gyermekeivel.

- A világ rendje az, hogy menjenek, álljanak meg a lábukon, tudjanak felelősséget vállalni saját magukért… Majd most jövök én, amikor kirepülnek a gyerekek - mondta mosolyogva Gregor Bernadett, aki jelenleg a Miskolci Egyetemen jogi szakokleveles állatvédelmi szakembernek tanul.

Gregor Bernadett kisebbik fia már 18 éves: Álmos piszkosul helyes srác

Gregor Bernadett fia rengeteget változott, mióta utoljára láttuk. A színésznő édesapját látja Álmosban.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük