Gregor Bernadett kisebbik fia már 18 éves: Álmos piszkosul helyes srác

Gregor Bernadett fia rengeteget változott, mióta utoljára láttuk. A színésznő édesapját látja Álmosban.

gregor-berni-coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadettnek első férjétől egy fia született, Bence már nagykorú, felnőtt férfi. 2004-ben ismét megházasodott, ekkor Somogyi Istvánnak mondta ki a boldogító igent, közös gyermekük a hamarosan 18 éves Álmos.

A színésznő és kisebbik fia odáig vannak egymásért, Álmossal még egy idilli nyaraláson is részt vettek nemrég, ahol nagyon jól érezték magukat. Kalandjaikról és fiáról a Best magazinnak árult el részleteket Gregor Bernadett.

Gregor Bernadett fia, Álmos

Gregor Bernadett és fia korfui kiruccanása annyira feltöltötte az édesanyát, hogy az őszi időszakba már újult energiával és lelkesen tud újra belekezdeni.

- Életemben először vettem repülőjegyet, eddig mindig úgy adódott, hogy más szervezte a családi utazásokat. Kihasználtuk a hét napot, fürödtünk a kristálytiszta vízben, rengeteget napoztunk, és a bérelt autónkkal bejártuk a szigetet. Voltunk hajókiránduláson is, és minden helyi finomságot végigkóstoltunk.

A hamarosan 18 éves Álmos két éve intenzíven bokszol, még az MMA-t, a kevert harcművészetet is kipróbálta az évek során. A színésznő, amikor ránéz gyermekére, az édesapját látja benne.

- Egy mérkőzést láttam, de bevallom, ami ott folyik, nem anyai szemnek való. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy Álmos tud vigyázni magára. Egyébként megdöbbentő, mennyire kezd hasonlítani édesapámra. Különösen a tekintete. Nemcsak fiziológiát, hanem az intellektust tekintve is.

Szellő István ikergyermekei

Szellő István ikrei, Manna és Alen szorgalmasak, és az általuk választott sportágban is sikeresek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük