Váratlanul elvált a magyar színészpár - Most jelentették be a Facebookon
Gregor Bernadett és Szarvas Attila elváltak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett és szintén színész férje, Szarvas Attila váratlanul és a legnagyobb titokban elváltak. Azt, hogy a házasságuknak vége, a 43 éves férfi jelentette be a Facebook-oldalán.  Most derült ki, hogy Gregor Bernadett negyedik házassága is véget ért. A színész Szarvas Attilával a mai napon elváltak. 

Szarvas Attila azt írta, mindent megpróbáltak, de végül belátták, hogy a házasságuknak vége, ezért közös megegyezéssel lezárták azt. Ebben nem játszott szerepet harmadik fél, és nincs köztük harag, szép emlékeket őriznek mindketten. 

Gregor Bernadett 2013 novemberében is nagy meglepetést okozott, amikor kiderült, hogy több válságot is megért harmadik házassága menthetetlen, kilenc év után elválnak Somogyi Istvánnal. Másnap kiderült, hogy a színésznőre időközben rátalált az új szerelem: Szarvas Attila színésszel találtak egymásra az Újszínházban. Együtt álltak kamerák elé, hogy megelőzzék a pletykákat: Gregor Berni azt mondta, az elmúlt másfél évben már feldolgozta, hogy a párkapcsolata nem működik, jól érezte magát egyedül, amikor eltalálta Ámor nyila. 

Gregor Bernadett és Szarvas Attila a TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedőjében 2016 tavaszán.
Gregor Bernadett és Szarvas Attila a TV2 Drágám, add az életed! című vetélkedőjében 2016 tavaszán.
Fotó: TV2

A 46 éves színésznő és kollégája 2014 augusztusában össze is házasodtak, a nyilvánosság kizárásával tartották meg az esküvőjüket. Úgy tűnt, negyedik férje mellett megtalálja a boldogságot, hisz botrányoktól mentes, harmonikus házasságban éltek, válásuk híre szinte mindenkit váratlanul ért.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük