Tökéletesen állt neki a menyasszonyi ruha! A magyar műsorvezető férjhez ment?
Görög Zita maga mutatta az esküvői ruhás fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 35 éves, kétgyerekes anyuka, Görög Zita már három éve szakított gyermekei apjával, azóta pedig több párkapcsolata is volt.

Legutóbb azt lehetett hallani a csinos sztárról, hogy egy olyan férfival jár együtt, akinek szintén van két gyermeke előző kapcsolatából.

Nem lehet tudni, együtt vannak-e

Mióta szerelmükre 2014 tavaszán fény derült, nem igazán lehetett hallani róluk, Zita elrejtette a nyilvánosság elől kedvesét.

Most azonban ismét beindultak a találgatások, Zita ugyanis meglepő képet tett közzé magáról a Facebook-oldalán.

Az RTL Klub TRENDmánia című műsorának háziasszonya a fotón egy gyönyörű esküvői ruhában látható, amint sejtelmesen néz a kamerát tartó felé.

A rajongók nem tudták mire vélni a dolgot, volt, aki készpénznek vette, hogy a modell férjhez megy, de olyan is akadt, aki hitetlenkedik.

- Szóval zokon se vennétek, ha nem szólnék? - tette föl a kérdést a sok gratulációra reagálva a kép alatt Görög Zita, egy ideig titkolva, miért visel menyasszonyi ruhát.

Később aztán elárulta, a Trendmánia esküvői adásához próbálgatott ruhákat - akárhogy is, az általa viselt dresszben nagyon tetszett a rajongóinak, így abban nyugodt szívvel mondhatná ki a boldogító igent.

Fotók: Facebook/Görög Zita, Red Lemon

Ezt is szeretjük