Gór Nagy Mária megszólalt Szurdi Miklós haláláról: már nem lehetett mit tenni

Szurdi Miklós első felesége, Gór Nagy Mária árulta el, milyen állapotban volt halála előtt a rendező.

gor-nagy-maria-c
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma délelőtt sokakat meglepett Szurdi Miklós halálhíre. Az Angyalbőrben, a Família Kft., a Privát kopó vagy az Éretlenek című sorozat rendezője január közepén adott interjút a Blikknek, ebben semmi nem utalt arra, hogy ne lett volna jól. 

Azt mondta, az erdőkertesi Faluház és Könyvtár vezetőjeként ki tudja élni a kreativitását, a rendezés nem hiányzik neki, az elmúlt években amúgy sem kapott már lehetőségeket, hiába voltak ötletei. 

Gór Nagy Mária Szurdi Miklósról

- Igazi színházi dömpinggel készülünk a lakosoknak, a polgármesterrel azt szeretnénk elérni, hogy ne tinglitangli darabok jöjjenek, de ne is szomorítsunk el mindenkit, legyen humoros, szórakoztató és elgondolkodtató - mondta a napilapnak. 

A Blikk kiderítette, Szurdi méltósággal viselte betegségét, csak a hozzá legközelebb állók tudták, milyen állapotban van. Első felesége, Gór Nagy Mária színésznő azt mondta, miután kórházba került, számítottak rá, hogy bekövetkezik az elkerülhetetlen. 

- Egy jó ideje súlyos betegséggel küzdött, és már nem lehetett mit tenni. Az utóbbi időben már nagyon legyengült, és csak az én főztömet ette meg. A múlt héten került be a kórházba, és a férjem, Buda mindennap járt be hozzá. Az utolsó napokban már csak aludt, de tegnap a gyerekei és mi is bementünk hozzá. 

Váratlanul hunyt el a magyar műsorvezető: előző nap még posztolt - 2023 nagy veszteségei

Magyar hírességek, akiktől 2023-ban örökre búcsút kellett vennünk.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük