Gönczi Gábor fia jól megnőtt - Áron már ilyen nagy
Gönczi Gábor híradós tündéri apa-fia fotót posztolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tündéri kisfiúvá cseperedett Gönczi Gábor egy szem gyermeke. A Tények híradósa 2016 novemberében lett apa, párja, Ildikó akkor ajándékozta meg Áronnal. Ahogy nő, a csöppség egyre inkább hasonlít a TV2 műsorvezetőjére. 

A fiúcska májusban már két és fél éves lesz. Miután a 43 éves tévés ma egy fiával közös fotóra változtatta a Facebook-profilképét, a kommentelők azt írták, Áron cuki és csudaszép gyerek lett.

Gönczi Gábor egy évvel ezelőtt azt nyilatkozta, feleségével kistestvért is szeretnének Áronnak, de egyelőre csak tervezik a második gyermeket, sokáig ugyanakkor nem szeretnék húzni, mert nem szeretnék, ha nagy lenne a tesók között a korkülönbség. 

Gönczi Gábor 2014. október 8-án, egy rendezvényen lépett fel zenekarával, ekkor ismerkedtek meg Ildikóval. A fiatal nő már ekkor érezte, hogy össze fognak házasodni, mert biztos volt benne, hogy a férje szeme különböző színű lesz, pont, ahogy a tévésnek, akinek az egyik szeme kék, a másik zöld.

2016 őszén megszületett a kisfiuk, Áron, Ildi pedig három lánykérés után igent mondott, és 2018. október 13-án, szinte napra pontosan a megismerkedésük után négy évvel összeházasodtak. Az egyházi esküvőt és a polgári ceremóniát kétnapos lagzi követte, majd a pár a Seychelle-szigetekre utazott, ahova a tévés egy egzotikus, tengerparti esküvőt is szervezett. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük