Polyák Lilla és színész férje veszekedésétől zeng a ház - Ordítva vitáznak egymással
Gömöri András Máté a Life TV Bréking című műsorában mesélt veszekedéseikről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gömöri András Máté 10 éves volt, amikor elveszítette édesanyját, 16, amikor az édesapja meghalt. Utóbbi katonatiszt volt, szigorúan nevelte a színészt és annak két bátyját is. 

Sokszor négy dudás nehezen fért meg egy csárdában, gyakoriak voltak a hangos szóváltások. A színész a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában azt mesélte, ez Polyák Lillával kötött házasságában is hasonló, "hangoséknak" nevezi magukat. 

Gömöri András Máté és Polyák Lilla veszekedése

- Mi hangosék vagyunk. A nagyobbik gyerek a szobájában tanul, a kisebbik a padlástérben, még egy szinttel feljebb, Lilla meg a konyhából próbál felkukorékolni nekik, hogy "Vacsora!", én meg lent ütöm a falat ököllel, mert éppen csempézek, hogy "Ne ordítsál már! Halkabban, mert megbolondulok!"

gomori-andras-mate2
Fotó: Life TV/Bréking

nagyon jókat tudunk üvöltözni egymással.

A gyerek lejön néha a szobájából, hogy "Megint veszekedtek?", de mire leér a két lépcsőn, már semmi baj nincsen. Mi rendesen, tisztességesen, olaszosan, torkunk szakadtából veszekedünk - árulta el a 28 éves sztár a műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel Polyák Lilla színésznővel együtt sok énekes szerepük is van, az üvöltözéseknek megvan a böjtje, előfordul, hogy a veszekedés másnapján megszólalni is csak rekedten tudnak, nemhogy énekelni. 

polyak-lilla
Fotó: TV2/Mintaapák

- Másnap Lilla felhív, hogy "Tisztára be vagyok rekedve miattad!" Mondom neki, "Jól van, én is, nyugodj meg!" 

Mivel a színházak zárva vannak, a színész elkezdett az otthonukban sok mindent felújítani. Aki vágott már bele lakásfelújításba, tudja, hogy a párok véleménye gyakran nem egyezik.

Amikor például nekiállt felfúrni a függönykarnisokat, Polyák Lillával abban nem értettek egyet, hogy a két különálló ablak egy vagy különálló függönyöket kapjon, és mindegyikük hangosan szajkózta a saját véleményét. 

- Az lett a vége, hogy a mi szobánkban neki lett igaza, lent meg nekem. El szokta nekem mondani, hogy az a nagy szerencséje, hogy amikor hibázom, akkor belátom, és azt mondom: "Tök igazad van, sokkal jobban néz ki." 

Németh Kristóf és felesége, Zita

Németh Kristófot sokan a Barátok közt Kertész Gézájaként zárták a szívükbe, mások a Drága örökösök polgármestereként, de rajongói szerint a Keresztanyu Bárány Jóskájának karaktere is remekül passzol hozzá. Számára azonban a civil életben betöltött szerepe a legkedvesebb, a hétköznapokban szerető férj és családapa. Második felesége, Zita már az első pillanatban levette a lábáról.

Ezt is szeretjük