Gombos Edina gyötrelmekkel teli időszakon van túl

Gombos Edina több évig tartó nélkülözést tudhat a háta mögött, egy balul sikerült házvásárlást követően.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan bizonyára azt feltételezik, a hírességekkel csak jó dolgok történhetnek, de ez közel sincs így.

Most már túl van a nehezén

Gombos Edina például már több alkalommal is elmesélte, csúnyán ráfáztak párjával, Albertóval, amikor megvásároltak egy tökéletesnek tűnő házat - melyről később kiderült, olyannyira életveszélyes, hogy teljesen le kellett bontatni, majd újraépíteni.

Kemény időszak volt

Mint a népszerű tévés a Hot magazinnak elárulta, három év után végre nemrégiben lett kész új otthonuk, ami ezúttal tényleg olyanra sikerült, amilyenre mindig is vágytak.

Persze az elmúlt időszakot cseppet sem élték meg könnyen - mivel annak idején szinte az összes pénzüket befektették a megvásárolt házba, sokat kellett nélkülözniük az építkezés során.

Ugyanakkor egyvalamire mégiscsak jó volt az anyagok utáni rohangálás és a munkálatok követése: kiderült ugyanis, hogy a feszült időszak nemhogy gyengítette volna, de inkább még szorosabbra fűzte a kapcsolatukat.

Végül csak összejött

Bár kedvenc hobbijukról, az utazgatásról fájó szívvel le kellett mondaniuk a három év során, arra azért összespórolták a pénzt, hogy meglátogathassák Alberto szüleit Kubában.

Végtére is a nagyszülők nagyon szerették volna már látni kisunokájukat, Mirandát, aki 2008 októberében látta meg a napvilágot, és mára igazi kis kíváncsi tündérkévé érett.

Gombos Edina egyébként a szülési szabadság után visszatért dolgozni: mostanában a TV2 helyett a FEM3 csatornán láthatják a nézők, ahol a Boszorkánykonyha című műsort vezeti.
Ezt is szeretjük