Gombos Edina szenzációsan néz ki a pink bikiniben - A 43 éves sztár nagyon csinos anyuka

Gombos Edina az Itt van Amerika! című vlogja Instagram-oldalára posztolta a fotót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina utoljára 2015 elején vezetett műsort a TV2 csatornán, majd az év márciusában világra hozta második gyermekét, Matteót. Ugyanezen a nyáron négyfős családjával az Amerikai Egyesült Államokba költöztek, Floridában kezdtek új életet. 

A 43 éves tévés az elmúlt években is sok érdekességet posztolt Facebook-oldalán amerikai életükről, utazásaik helyszíneiről, majd tavaly vlogot is indított. 

Gombos Edina Amerikában

2019 októberében indította el a YouTube-csatornájukat Itt van Amerika! néven, amelyhez férje, Matteo is forgat, továbbá gyerekeik, az ősszel már 12 éves Miranda, valamint az ötéves Matteo is szerepelnek benne. 

Legújabb videójukban az apák napi kirándulásuk utolsó részét mutatták be: Tampában jártak, ahol Gombos Edina meglepődött azon, hogy míg náluk, Florida keleti oldalán a mai napig zárva tart az üzletek jó része, mindenki maszkot hord, addig Florida harmadik legnagyobb városában a maszk nélküli emberek gondtalanul sétálgatnak, tömegesen ejtőznek a tengerparton.

A cikk az ajánló után folytatódik

A tévés az Itt van Amerika! Instagram-oldalára pár medencés képet posztolt, ezek egyikén szenzációsan néz ki pink bikinijében. Hogy meddig élvezhetik a lakóparkjuk medencéjét, azt nem tudni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jön az ünnepi (július 4.-e) hétvége az USA-ban, sokan már pénteken sem dolgoznak. Most mindenki azon kesereg, hogy a járvány erõsõdése miatt sorra zárják le a nyilvános helyeket, pld. az óceánparton a strandokat. Sok lakóparkban sem lehet majd használni a medencéket. Ha utaznál, másik államba mennél kirándulni, karantén vár rád. Ott tartunk, ahol nagyjából március-áprilisban. Az amerikaik egy része háborog, mert szerintük nem az EGÉSZSÉGESEKET kellene büntetni, akik pld. másoktól távol, (ha kell maszkban) üldögélnének az óceánnál. Ti mit gondoltok? Kinek adtok igazat?

ITT VAN AMERIKA! (@ittvanamerika_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

A posztban arról is ír, hogy bár az Amerikai Egyesült Államokban mindenki pihenni és kikapcsolódni szeretne a július 4-i hétvégén, hiszen szombaton ünneplik a függetlenség napját, sokan azon keseregnek, hogy a koronavírus-járvány erősödése miatt egyre több nyilvános helyet zárnak le, így a tengerpartot, a strandokat is, és sok lakóparkban sem lehet majd használni a medencéket. 

Az Egyesült Államok 50 tagállamából már 37-ben nő aggasztóan a koronavírus-fertőzöttek száma. A legnagyobb a floridai emelkedés, ahol csütörtökre egy nap alatt több mint 10 ezer új esetet jegyeztek fel - írta ma az MTI. A ragály súlyosbodása miatt több kormányzó fontolóra vette a járvány terjedése elleni intézkedések lazításának leállítását vagy újbóli bevezetését, strandok lezárását, és a július 4-i, a Függetlenség Napját ünneplő tűzijáték elhalasztását.

Gáspár Laci felesége, Niki fürdőruhában

Az énekes a 41. születésnapja után nem sokkal újabb jeles évfordulóhoz ért feleségével, Nikivel: hat éve mondták ki a boldogító igent. Gáspár Laci posztjában azoknak is reményt ad, akiknek nem sikerült az első vagy a második házasságuk. Ő is két válás után találta meg az igazit.

Ezt is szeretjük