Gianni és Debreczeni Zita fia cuki fotón: Gianfi első napja a bölcsiben
Gianni és Debreczeni Zita kisfia, Gianfranco Máté megkezdte a bölcsődét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rohan az idő, Gianni és Debreczeni Zita kisfia, Gianfranco Máté április 25-én megkezdte a bölcsődét. 

Erről a büszke édesapa az Instára posztolt egy képet: természetesen olyat, ahol nem látszik a csemetéje arca. 

Gianni és Debreczeni Zita fia

"Bölcsi első napom 25.4.22 Asilo nido il mio primo giorno. Készen… pronto #famiglia #család" - olvasható a kép mellett, ami Gianni Annoni Instagram-oldalán tekinthető meg. A kisfiú egy Marvel-hőssel díszített kis hátizsákban guggol. 

A sztárcsemete 2020. augusztus 28-án született, így idén nyáron már a második születésnapját ünnepelheti. A bölcsődébe járás csak egy kis lépés a fiúcskának, hiszen szüleivel messzi tájakon is járt már. 

2021 júniusában elrepültek Ciprusra, Gianfi - ahogy a szülei becézik - a szigeten pancsolt először a vízben, de tavaly a család Franciaországban, Bordeaux-ban is járt. Idén márciusban Izlandra ruccantak ki, ami Gianni számára bakancslistás hely volt. Debreczeni Zita karácsonyra és születésnapjára összevont ajándékként lepte meg három repülőjeggyel.

Gianni Annoni 2022. április 15-én, nagypéntekkor itthon ünnepelte családjával és barátaival az 51. születésnapját, de húsvét előtt Veronába utazott, ahova ezúttal egyedül ment. 

- Veronában évente rendezik meg Olaszország egyik legnagyobb bormustráját, a Vinitalyt. Pár nap alatt rengeteg finom nedűt kóstoltam meg, itt választottam ki az olasz tartományok legjobb borai közül azokat, amelyeket majd az éttermemben kínálok - mesélte a Blikknek az étteremtulajdonos, aki azt tervezi, az olasz városba családjával együtt is ellátogat.

Tomán Szabina és kisebbik lánya

A Cápák között egyetlen női döntéshozója két gyermek büszke anyukája: első házasságából született nagyobbik lánya, Amira 2021 decemberében töltötte be a 15. életévét. Második gyermeke, Szofi januárban lett négyéves.  

Ezt is szeretjük