"Ott lesznek az X-Faktor fináléjában" Őket tartja Geszti a győztes csapatnak?

Geszti Péter elfogult a mentoráltjaival, már most nagy sikert jósol nekik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton és vasárnap, az X-Faktor válogatójának újabb körével kialakult a tehetségkutató 12 fős, végső mezőnye.

A lányok, fiúk, 25 év felettiek és csapatok közül legelőször az utóbbiak, vagyis Geszti Péter mentoráltjai mutatkoztak be a Reggeli stúdiójában.

Sok munka vár a srácokra

A szigorú zenész és előadó, valamint mentoráltjai teljesen el is foglalták a kanapét, de még szűkösen, szorongva is nagyon jó hangulatot teremtett a három csapat: a Rocktenors, az Apollo 23 és a Hajdu-lányok.

Nem titok, hogy a hétvégi selejtező - vagyis a 24 versenyző 12-re apasztása - már hetekkel ezelőtt lezajlott, vagyis a színfalak mögött a mentorok és mentoráltjaik már egy hete készülnek az első élő adásra. Gesztinek egyébként konkrét elképzelései vannak arról, hogy kellene egy csapatnak együttműködnie, úgyhogy mentoráltjai nem pihenhetnek ölbe tett kézzel.

- Egy elő adásban, csúcsnézettségű műsorban helyt állni még a profiknak is megerőltető. Ezeknek a srácoknak meg kell tanulniuk dolgozni, mivel rettenetesen kevés idő van arra, hogy egy produkciót begyakoroljanak - tette hozzá Geszti.

Nála vannak a favoritok?

A versenyzőknek az egész hétük be van táblázva, egymást érik a táncórák, énekórák és próbák. Geszti Péterről köztudott, hogy maximalista típus, önmagához és csapataihoz is így áll. A Hajdu-ikrek duója a szíve csücske, az Apollo 23 sikerre vitelét igazi kihívásnak tartja, de a Rocktenorsszal is legalább ennyire elfogult.

- A mentorok közül én jártam idén a legjobban, a legjobb srácok tényleg nálam vannak - lelkendezett.

A fiúknak könnyű a dolguk, hiszen színházi múlttal rendelkeznek, de azt nem tagadják, hogy a színpadi mozgás és a tánc nem az erősségük. Geszti azonban meg van győződve arról, hogy a hátrányból előnyt lehet kovácsolni, sőt, egymondatos értékelésében még ennél is tovább ment.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- A Rocktenors olyan ízeket fog hozni ebbe a műsorba, amikre én is nagyon vágyom. Szerintem ott lesznek a fináléban - jelentette ki a szigorú mentor.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük