"Megszakad a szívem" Ezért szavazta ki Keresztes Ildikó az X-Faktor favoritját
Keresztes Ildikó visszavárja Barna Gergőt egy-két év múlva.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Barna Gergő az X-Faktor második szériájának első válogatóján kirobbanó sikerrel lépett a színpadra, ahol a Mad World című ballada szívhez szóló előadásával rögtön belopta magát a nézők és a mentorok szívébe.

- Gergő, nagyon érdekes hangod van, és ami a legfontosabb, hogy a produkciódnak levegője volt. Aura volt körülötted, ami miatt oda kellett figyelni arra, mit csináltál, még ha voltak is kisebb bizonytalanságok - mondta Malek Miklós.

"Rendesen megráztál"

Keresztes Ildikó is hasonlóan pozitív véleménnyel volt a 18 éves gimnazista fiú produkciójáról, amivel saját bevallása szerint sikerült rendesen megráznia, ezt pedig nem sokan mondhatják el magukról.

- Azon gondolkoztam, hogy hogyan lehet ennyi érzés egy 18 éves srácban. Ez az, ami nem tanítható. Voltak olyan pillanataid, rendesen megráztál, nagyon érdekes volt az egész, nagyon tetszett - mondta szeptemberben a mentor.

Nem meglepő tehát, hogy sokan az X-Faktor idei egyik nagy esélyeseként tekintettek az érzékeny barti fiatalemberre, aki a táborban viszont már nem bírta a megpróbáltatásokat idegileg és érzelmileg.

Leblokkolt a színpadon

A tábor első napján ugyanis szó szerint leblokkolt a színpadon, a második nap mégis sikerült olyannyira meggyőznie a mentorokat, hogy végül bejutott a legjobb 24 versenyző közé.

Mindezek után vasárnap este sokakat meglepett, amikor Keresztes Ildikó végül mégiscsak búcsút vett a Geszti Péter által labilisnak és túlérzékenynek titulált fiatalembertől, aki bánatában nem tudta visszatartani könnyeit.

- Te egy lenyűgözően tehetséges fiú vagy, annyira hiteles, annyira tiszta és érzékeny, olyan jó hangi adottságokkal, nagyon jó úton jársz, de kezdj el megerősödni, és gyere vissza egy-két év múlva, kérlek, és most megszakad a szívem, de nem tudlak magammal vinni - búcsúzott Barna Gergőtől Keresztes Ildikó.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük