Geszti Péter megmutatta gyönyörű édesanyját: Márta néni fiatalkori fotókon
Geszti Péter fiatalkori fotókkal is köszöntötte 87 éves édesanyját, Márta nénit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszti Péter édesanyja 2020. november 6-án ünnepelte a 87. születésnapját. A szókimondó Márta nénit nem kell nagyon bemutatni, imádták a hallgatók a Danubius, a Sláger, majd a Neo FM reggeli műsoraiban, amelyekben húsz éven át közreműködött. 

A legjobban a Sláger Rádió bejelentkezéseit szerette, szinte nem volt olyan nap, hogy Bochkor Gábor és Boros Lajos fel ne hívta volna. Még névjegykártyát is csináltattak neki, az állt rajta, hogy "foglalkozása: Márta néni".

Geszti Péter édesanyja, Márta néni fiatalkori fotókon

Már bőven nyugdíjasként, nyolcvan fölött is dolgozott, 83 éves koráig a fia két cégének ügyeit is intézte. 

- Péter folyton új dolgokba vág bele, még pénzt is kap érte, de a papírmunka ettől nem intéződik el. Ezért voltam ügyvezető két cégében is, de tavaly végre abbahagytam. Régen ígérgettem, hogy befejezem, de Péter mindig rábeszélt, hogy csináljam. 23 évig bírtam - mesélte 2018 tavaszán a Best magazinnak

87. születésnapján fia, Geszti Péter a Facebookon is felköszöntötte, az édesanyja kérésére fiatalkori fotókat is posztolt. "Arra is megbízást kaptam tőle, hogy tegyem közzé egykori buszbérletének fotóját, melyen hajadonként tekinthető meg, és rögtön emellé helyezzem mostani képét, melyen nyugdíjasként szerepel" - írta. 

Geszti november 9-én megköszönte a rengeteg jókívánságot, több mint 15 ezren írtak az édesanyjának, és közzétette Márta néni sorait is.

Geszti Péter felesége

A zenész 2008-ban vette feleségül Editet. Két kislányuk született: Sára Lujza 2009-ben, Lenke Róza 2011. március 15-én jött világra. Az énekes, dalszövegíró, reklámszakember párja ritkán mutatkozik sztárokat felvonultató eseményeken, de premiereken azért látni férje oldalán.

Ezt is szeretjük