Még egy szereplő távozott a Jóban Rosszban sorozatból! Kiszállt Gesztesi Máté is
Újabb szereplő távozott a TV2 szappanoperájából.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb szereplő távozik a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából, a hírt alig fél órája az Aktív Facebook-oldalán jelentették be.

Gesztei Máté az, aki kiszáll, a 24 éves színész tegnap forgatta utolsó jelenetét.

Gesztesi Károly első házasságából született fia 2012 tavasza óta szerepel a Jóban Rosszban sorozatban, Szentesi Gábor rezidensként érkezett a Csillagvirág Klinikára. Apjával egy öltözőt kapott.

Az 51 éves színész már 2008 óta a Jóban Rosszban szereplője, Füredi Attila polgármestert alakítja benne.

A TV2 szappanoperájában mostanság nagy a mozgás. Múlt héten Kembe Sorelről derült ki, hogy váratlanul felmondott.

Mindezt a sorozat producere is megerősítette. Felhős György azt nyilatkozta, nagyon sajnálják, mert hosszú távra terveztek a karakterével, de tiszteletben tartják a döntését. A színész az év végéig forgat a stábbal, így a nézők 2015 februárjáig láthatják Kálem Józsefként.

A Jóban Rosszban Emiljét alakító Benkő Géza négy év után szintén önként szállt ki. Nézd meg, kik voltak még azok, akik 2014-ben távoztak! 

Bár Gesztesi Máté két év után távozik a TV2 sikersorozatából, és tanulmányaira koncentrál, a Jóban Rosszban szereplőinek száma nem fog nagyon megfogyatkozni, hisz új szereplők érkeznek: a Révész testvérpár érkezése felforgatja a csillagkúti fiatalok életét.

- Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka - mondta Kárpáti Rebeka, szépségkirálynő.

- Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal és nagyon jól érzem magam. Egy fotós srácot, Milánt alakítom, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi drámának köszönhetően, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó - ezt már  Adányi Alex árulta el karakteréről.

Fotó: Red Lemon, TV2 Sajtószoba

Leadkép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük