Megszólalt Gesztesi Károly! A ma reggeli műsorban reagált a megcsalásról szóló hírekre
Gesztesi Károly a Mokkában járt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 52 éves Gesztesi Károly és a 41 éves Liptai Claudia 2006 és 2010 között voltak házasok. Panka Sára nevű lányuk idén júliusban lesz kilencéves.

A két színész 2001-ben jött össze a Kapj el! című darab próbái alatt. Házasságuk 2009-ben romlott meg, akkor a pár mindkét tagját másokkal hozták hírbe.

Exével csalta harmadik feleségét

Gesztesi Károly először az Összezárva Friderikusszal című műsorban árulta el, igazak a pletykák, amelyek szerint annak idején megcsalta Liptait volt feleségével, akit teherbe is ejtett, és aki kisfiút szült neki - ám adásba ez még nem került, csak a sajtó révén szivárgott ki.

Gesztesi ma reggel viszont a Mokkában vendégeskedett, ahol Demcsák Zsuzsa természetesen rákérdezett, miért pont most látta elérkezettnek az időt arra, hogy a nyilvánosság előtt évekig titkolt dologról beszéljen.

Mint kiderült, a színész nem készült tudatosan a nagy vallomásra, egészen egyszerűen az összezártság hozta ki belőle az őszinte szavakat.

- Nézd, össze voltunk zárva 24 órára. Olvastam a viselkedéstanról, tanítom is, tudtam, hogy eltelik egy-két óra, és utána meztelenek leszünk. Már lelkileg - mondta a színész.

A műsorvezetőnő erre feltette neki a témával kapcsolatos talán legfontosabb kérdéseket, mégpedig azt, hogy nem bánja-e, hogy ennyi mindent elárult, illetve nem aggódik-e amiatt, hogy ezzel megbántotta Claudiát.

- Nem bánom, és szerintem nem bántottam meg, mert ennek a mini szappanoperának a részleteit az érintettek közül már mindenki tudja nagyon régóta - válaszolta Gesztesi.

Az Összezárva Friderikusszal című műsor első része vasárnap este kerül adásba a TV2-n, ahol megnézheted, hogyan fedte fel titkát Friderikusz Sándor előtt Gesztesi Károly.

Fotók: Facebook/Mokka, TV2/Sajtószoba

Ezt is szeretjük