Mint egy hercegnő - A 49 éves Geszler Dorottya így jelent meg a szépségversenyen
Geszler Dorottya káprázatosan nézett ki a Miss Health and Beauty Hungary szépségverseny döntőjében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszler Dorottyát 1989-ben zárta szívébe az ország, amikor a gyönyörű és bájos mosolyú, barna lány a 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson a harmadik helyezett lett, valamint elnyerte a közönségdíjat és a Telesport különdíját is. Utóbbit nem véletlenül, hisz a sport meghatározó szerepet játszott az életében - nincs ez másként harminc év elmúltával sem. 

A 49 éves sztár kilencéves kora óta táncol, az Állami Balettintézetbe járt, majd a Táncművészeti Főiskolán diplomázott klasszikus balett-társastánc szakon. Elvégezte a Fitness Akadémiát, tíz évvel ezelőtt pedig beleszeretett a pilatesbe, amelyhez több tanfolyamot is elvégzett, még a tengerentúlon is képezte magát.

Geszler Dorottya szerint a balett már gyerekként önfegyelemre, önismeretre, kitartásra nevelte és megalapozta az izomzatát: a rendszeres sportolás mellett ennek is köszönheti, hogy közel az ötvenhez is remek formában van. 

A hétvégén a Miss Health and Beauty Hungary szépségverseny döntőjének volt a műsorvezetője, a megmérettetésen pedig káprázatosan nézett ki. A Hegedűs Éva nevével fémjelzett Colorado Fashion estélyi ruhában és a Hajnalka Tórizs Headcouture fejdísszel olyan volt, mint egy hercegnő. "Szép vagy, mint egy királylány" - olvasható a kommentek között, és véleményével a hozzászóló nem volt egyedül. 

Magyar szépségkirálynők egykor és most

A szépségkirálynők egy része tud élni a hirtelen jött ismertséggel, a nevükre évtizedek után is mindenki emlékszik, míg másoké pár év után feledésbe merül - néhányan nem is akarnak a rivaldafényben élni. Bálint Antónia azok közé tartozik, akiknek a nevét ma is mindenki ismeri. 

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük azokat az ismert magyar női sztárokat, akik szépségversenyt nyertek, és a mai napig mindenki ismeri őket. Nézd meg, mennyit változtak az évek során! 

Ezt is szeretjük