Geszler Dorottya bikinis fotói taroltak az Instán - 50 évesen jócskán letagadhatna korából
Geszler Dorottya gyönyörű, és alakja ma is irigylésre méltó, de tesz is azért, hogy ne ötvenesnek nézzék.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020-as év lezárásaként sokan összegzik az elmúlt 12 hónapot. Aki a képein keresztül szeretné áttekinteni az elmúlt évét, annak a közösségi oldalak is segítenek egy-egy alkalmazással: fotómontázst készítenek a legnépszerűbb posztokból. 

Geszler Dorottya legnépszerűbb képei az Instagramon a bikinis és fürdőruhás felvételei voltak, ezekből kilencet válogatott össze. 

Geszler Dorottya bikinis fotói

A kommentelők nem győzték dicsérni, szerintük időtlen szépség és igazi nő. Még az életkorát sem tudnák sokan megtippelni, a felvételek alapján kevesen mondanák meg, hogy 2020 májusában a kereken 50. születésnapját ünnepelte. 

"A legjobb 40+-os Nő vagy Magyarországon!!!"

"Ezek tényleg a legjobb képek. Mindegyiket lementettem. Eszméletlen vagy!"

"Újra mehetne a CKM be ez a sorozat" - olvasható a kommentekben. 

December végén mutatott is pár képet, amik a 2003-as CKM magazinnak készültek. Annak idején több férfimagazin is megkereste, hosszas alkudozás után mondott csak az egyiknek igent: nincs az a pénz, amiért aktot vagy félaktot vállat volna, bikininél tovább sosem vetkőzött. 

- Bár többször is volt rá igény, de még a tárgyalásig sem jutottunk el. A vetkőzésről határozott elképzelésem van, ami a mai napig nem változott meg, sőt. Ma már bikinire sem vetkőznék férfimagazinnak, 33 évesen azonban semmi kivetnivalót nem láttam ebben - mesélte a 2020-as év végén a Borsnak

- A sport, a pilátesz az életem része. Bár nem tartom magam hiú embernek, és tény, hogy sokkal többet is foglalkozhatnék magammal, mégis igyekszem tenni az ellen, hogy ne ötvenévesnek nézzek ki - mondta a napilapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az RTL Klub Reggeli című műsorában azt mesélte, gyakran megkapja, hogy könnyű neki, mert biztos jó a genetikája, illetve könnyű annak, aki piláteszedzőként dolgozik. 

- Egyik állítás sem állja meg a helyét. Hiába vannak valakinek jó génjei, ugyanúgy oda kell figyelnie magára. Edzőként pedig akkor is csinálnod kell a gyakorlatokat, amikor éppen nincsen kedved, hiszen ez a munkád, kötelező.

geszler-dorottya
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Másrészt, aki aerobicot oktat, az nyilván végigcsinálja az egész órát, míg a pilátes kicsit más műfaj. Nem arról szól, hogy az oktató végigcsinálja az elejétől a végéig az órát: persze sok mindent csinálok én is, de a vendégekkel foglalkozom, és javítom a gyakorlataikat. Az igazából nem az én edzésem, nem az én sportom, mert nem rólam szól, hanem a vendégről - mondta a műsorban 2020 októberében

Úgy gondolja, szerencsés génekkel rendelkezik, nagyon sok mindent ehet, fogyaszt például szénhidrátot is, és nem hisz a megvonásos diétákban. Olyan ételekkel táplálkozik, és olyan sportokat űz, amiket szeret. 

- Amellett, hogy szerencsés génjeim vannak, nekem sem könnyű igazából, mert nem vagyok túl magas, ebből adódóan minden meglátszik: ha egy kilót hízok, akkor azt én magam érzem, ha kettőt-hármat, azt már más is látja. Azt a keveset néha nehezebb leadni, mint sok kilóból sokat. 

Barta Sylvia 50 évesen is nagyon dögös

A tévés képei alapján el sem hisszük a korát, pláne, hogy ruhatára a tökéletes példa arra, hogy nem csak a huszonévesek kiváltsága a dögös állatminta. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szexi szettekben pompázott a TV2 időjósa.

Ezt is szeretjük